Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
66YozgatFB - 16.06.2016 01:33[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

Igsliler forumlarinda cildiriyolar skrtel transferinden dolayi ki daha belli bile degil
lol.gif

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu çok değişik bi arkadaş..arada denk geliyorum buna.uefanın fenerinizin kıcına sokacağı kazığı düşününce çıldırmamak mümkün mü

Geleceğe umutla bakmamız için neden bulamıyorum ya ben haziran 16 oldu 1 temmuzda sezon aciyo bu takım ne hoca belli ne gelen giden fatih terim olmazsa gelmezse en az 2 sene dursun gidene kadar şampiyonluk hayal

ok.gif
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

Igsliler forumlarinda cildiriyolar skrtel transferinden dolayi ki daha belli bile degil
lol.gif

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu çok değişik bi arkadaş..arada denk geliyorum buna.uefanın fenerinizin kıcına sokacağı kazığı düşününce çıldırmamak mümkün mü

:asd:

2.bi nevzat dindara ihtiyacı yok bence GSlıların.ali naciler,nevzatlar uzak dursun bizden.

ulan bu fener harbi cok kötü yönetikiyor geçen seneden bu yana 60 m euroya ne adamlar alınırdı güney amerikadan,balkanlardan falan gidip 30 küsür adamları buluyor
Aziz gaza geldi akıttı parayi sırf yıldız alıp taraftarı uyutmak için nani van persie aldılar souzayi aldılar bunlara verilecek parayla daha genc daha kaliteli adamlar alinabilirdi illa büyük isim olmasına gerek yok neyse giren girdi fenere :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ispanyaya yenilmemiz hayrımıza olur.iyi bi oyunla yenilelim bence.fatih terim bi an önce gelsin.

ok.gif
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]
bos.gif

lol.gif

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bari dogruluk payi olsa :asd22:

Cildiran tek kisi gormedim :red:

Kendilerini boyle bos seyler ile avutuyor. Biraz heyecanlandik cunku Sergen kardomun dedigi gibi uefa saplayinca asil cildiran biz olacaz :D

Szalai'yi almışız renktaşlar forvete

Kaynak: Macar spiker

UEFA bu şikecilere hiç bir yaptırım uygulamaz, kimse kusura bakmasın. Adamlar tüm mahkemeler tarafından ispatlanmış şikelerine rağmen UEFA'dan doğru düzgün yaptırım yemedi. Medya güçleri çok iyi. Çeşitli iş adamlarıyla para döngüsünü de bir şekilde hallediyorlar. Bizde Abbas ve yalanlarıyla sabır çekmeye devam edelim.

Son düzenleme:
Burayi okuyan fenerlilerin Fatih hocamizla beraber analarini hos edecegiz bundan hic bir suphem yok acikcasi

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt