- 18 Mayıs 2011
- 54.506
- 58.698
- 4.613
2.5 milyon'dan fazlasini vermez yonetim
en fazla 3 - 3,5'a anlasiriz galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.5 milyon'dan fazlasini vermez yonetim
Cevap: Galatasarayı Fatih TERİM mi batırdı?
Şunu söylemek istiyorum bazı üyelerimizin hocayı suçlaması üzerine yapılan transferlere göz gezdirme gereği hissettim.
Klübün batmasının asıl nedeninin o dönem alınan yabancı oyuncular olduğunu savunanuluyor.
Peki gerçek öyle mi?
Terim’in 2. döneminde gerçekleştirilen yabancı oyuncu transferleri şöyle:
Mohammed Adama Sarr (Senegal), Trevio Sergio Almaguer (Meksika), Jorge Felipe Loureiro (Brezilya), Fabio Pinto (Brezilya), Christian Correa Dionisio (Brezilya), Haim Michael Revivo (İsrail), Ali Mbola Lukunku (Kongo), Abel Luis Silva Xavier (Portekiz), Frank de Boer (Hollanda), Cesar Luis Prates (Brezilya), Gabriel Tamas, Ovidiu Petre, Florin Bratu (Romanya).
Kaynak:ntvmsnbc.com
Güvendiğim kaynaklardan biri olan ve dünyanın en büyük futbol veritabanı olduğunu düşündüğüm transfermarkt sitesinde bir göz gezdirdim.
Çıkan sonuç:
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]oyuncu[/TD]
[TD]alış[/TD]
[TD]satış[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lukunku[/TD]
[TD]2.8M€[/TD]
[TD]1 M€+100 B€ kira[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mohammed Sarr[/TD]
[TD]kiralık -[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Almaguer[/TD]
[TD]Bedelsiz[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Christian[/TD]
[TD]1.800.000 €[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]revivo[/TD]
[TD]bedelsiz[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xavier[/TD]
[TD]kiralık(1.5M€)[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Frank de Boer[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Prates[/TD]
[TD]1.5 M€[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gabriel Tamas[/TD]
[TD]2 M€[/TD]
[TD]3.5 M €[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ovidiu Petre[/TD]
[TD]700 B€[/TD]
[TD]200 B€[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Florin Bratu[/TD]
[TD]1.75 M€[/TD]
[TD]3 M€[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Özellikle dikkat çekmek istediğim nokta rumen oyunculardan büyük zarar etmişiz gibi lanse edilip ikide bir önümüze sunulması.
Evet burada aldıkları yıllık ücret yok. Batılacak bir harcama yok işin özü ha kulüpten çıkan paraları bilemeyiz ama belki komisyondu cebe indirmeydi birşeyler olmuşsa bilemem.
İŞİN ÖZÜ 2.FATİH TERİM DÖNEMİNDE YAPILAN HARCAMA DENİLENLER BUNLAR
17 milyon euro bonservis yıllık 6 7 maaş a ben bundanda iyisini kurarımİkisinin de maliyetleri bi yana da skrtel kjear ikilisi müthiş oldu ya stoper en az 1.88 falan olmalı zaten bizim daha ne td belli ne gelecek gidecek adam belli lan ne dursun ozbekmis bitirdi bizi ya
Fener en iyi 3. Olur ki ben onuda sanmıyorumTerim dönmezse gelecek sezon fener yine ligi bizim üstümüzde tamamlar
Rte olmasa fener amatör kümedeydi kimse yadsıyamaz bunuSiyaset ve spor'u bi arada yorumlamak istemiyorum ama iş Avrupa olunca UEFA sopasını FB'ye indirir hocam sen rahat ol.
Rte olmasa fener amatör kümedeydi kimse yadsıyamaz bunu
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Medyada bos haberler cokta ama gercekde yaprak kimildamiyor, bizimkiler Terimden red cevabi alirsa Rikering ile yola devam ederler , alternativ bir hocada aradiklarinida düsünmüyorum, ariyorlarsada okadar iyi hoca vardi bosda olan biri ile anlasilabilinirdi ama avrupalilar enayi degil buldumu iyi bir hoca hemen kapiyorlar oda normal sonucta baslarinda bizimki gibi palavraci dursun yok. Transfere gelince ben bu konudandan pek ümitli degilim elimizdeki bir iki oyuncuyu gönderir onun yerine dahi adam gibi futbolcu almayiz ayni gecen sezon basi oldugu gibi.
En kötü ihtimal ama 3 tane saglam transfer sart, stoper, orta saha, forvet bu sartlarla bile belki sampiyonlugu zorliyabiliriz.
Sizce Carole sol bek Telles sol acik oynamis olsa sol kanat is yaparmi?
Veya Linnes sag bek Bruma/Sinan sag acik yeterlimidir ?
Bence bu sekilde bu sezonu idare ederiz, önemli olan orta saha, song vari bir oyuncu sart keske iki tane alsalarda kiz selcukdan kurtulsak. Stoper de olmasa olmazlardan ama o stoper agir bir futbolcu olursa yanariz sonucta hakan partneri olabilir, dün rusya macini izledim adamlarin defanslari inanilmaz agir kaldi ve bundan dolayi da maci kaybetdiler.
Forvete gelirsek bu kisi eger sezon icin de +20 gol atabilecek kalitede olursa bence sampiyonluk hayal degil nekadar kadro yetersizde olsa.
Ama gercekler ise
Dursun simdi Cas dan karari bekliyecek ondan sonra transfer diyecek ordan red cevabi alinca nasil olsa avrupada yokuz sirf bir iki takviye ile yolumuza devam ederiz der ve bir komisyon transferi yapar digeri de bes para etmez tarzindan ve elde patliyan bir oyuncu alir sezon sonu dövülerek külüb baskanligindan istifa eder.
beylerr bu neustader midir nedir malın önde gideni kim bu adamı beğenen yav tüm pasları rakibe verdi dümdüz bi oyuncu isteyenler hele şöyle gelsin...
Sezon sonu da gitmez bunlar ancak 3 yıllık dönemleri bittiğinde tekrar aday olmazsa o zaman kurtuluruz.Komisyonları gördü kolay kolay bırakmaz.