Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Yok lan benim söyledigim de sacmalik, o kadar kulüp ceza görmüs hic bir ceza kalkmamis.. Bizde niye kalksin...Dursun ozaman ilk defa birseyi becermis olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok lan benim söyledigim de sacmalik, o kadar kulüp ceza görmüs hic bir ceza kalkmamis.. Bizde niye kalksin...Dursun ozaman ilk defa birseyi becermis olacak.
Hayir. Durusma bugün.Cas kararini bügün verecek mi?
Yok lan benim söyledigim de sacmalik, o kadar kulüp ceza görmüs hic bir ceza kalkmamis.. Bizde niye kalksin...
Dogru, bana da sacma gelir zaten. Diger kulupler ile basi yanabilir UEFA'nin oyle bir karar cikarsa tabi.
CAS kararini 10 gun icinde aciklar genelde.Ceza aynı kalsa bile kardır şuan bizim için dursunun bu saçma icraatlerini gören cezayı 5 e katlar.Benim endişem ceza artmaması yönünde kalkması ile ilgili umudum yok.
Duruşma bugün karar ne zaman veriliyor acaba ?
hemen terim dönemi Galatasaray batırılmadı deniliyor ,yok transfermarketmiş , kardeşim biz canlı canlı yaşadık ,şimdi üçüncü terim dönemine bakalım : 25 oyuncu transferi ve sadece 78 milyon euro bonservis bedeli ödendi tabi bu dönemde aydın,sabri gibi çöplerle çok yüksek rakamlarla sözleşme yenilendi şimdi hemen bir geçmiş 6 yılın muhasebesini yapalım
Teknik direktör Transfer sayısı Verilen bonservis
Frank Rijkaard 9 oyuncu 16,75 milyon euro
Gheorghe Hagi 6 oyuncu 11 milyon euro
Fatih Terim 25 oyuncu 78 milyon euro
Roberto Mancini 9 oyuncu 19 milyon euro
Cesare Prandelli 8 oyuncu 13,6 milyon euro
Hamza Hamzaoğlu 8 oyuncu 5 milyon euro
Mustafa Denizli 2 oyuncu 4,5 milyon euro
üçüncü terim döneminin sonsuz acı örneklerinden şimdi pek hatırlanmayan chris denen emekliye 10 maç için 1.5 milyon euro ödenmişdir
gelelim ikinci terim dönemine : bu dönem Galatasarayın mali olarak beli büküldüğü dönemdir, Canaydın terime güvenerek kendisine her türlü yetkiyi vermiş terim ise çaycı ahmedi dünya turunda scoutluğa göndermişdir ,çaycı stoper olarak 33'lük meksikalı almagueri bulmuşdur (tarihin garip cilvesi almaguerin plasesi o zaman portekizde martimoda oynayan PEPE dir, lakin terim ve scoutu almagueri tercih etmişlerdir) cavcavın 900bin dolar vermedim dediği lukunkuya tam 3 milyon euro bonservis verilmiş ,emekli de boer de epey para cukkalamışdır , Özhan Canaydının bizzat açıkladığı 2. terim dönemi transferleri 38 milyon euroya patlamışdır ve bu para o dönem için çok büyük rakamdır.. uzun lafın kısası bende kapalı kutu çok açarsam hepsini şikeci başkanının dediği gibi yer yerinden oynar.. son olarak birisi çıksın meydana RIZIK HAMİTE VERİLEN PARALARIN HESABINI SORSUN TERİME..
bizim bu cas mahkemesi bugündü degilmi
Bize zengin bi iiş adamı lazım klübe yatırım yapıcak
Bu sene de giremedik zaten fark eden birsey olmaz. Dursun rahat zaten.yönetim satma haberi doğruysa geçmiş olsun o kadar dedim ümitlenmeyın diye biz transfer beklerken bu 3 satılması demek seneye ilk 5 girememek demek .