Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
leandro sportif direktör olsun klübü iyi rayına sokar , terim uzak durdukca leandro,rierink hepsi hayırlı olacakdır , direktör direktörlüğünde kalsın tabi milli takımı batırdıkdan sonra ne bahane bulacak o ayrı muamma..
Uğur kardes terimden bende pek haz etmemde senin kadar değil nerden geliyo bu terim düşmanlığı aranızda bi münasebet mi oldu

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leonardo konusu ilginç oldu. Di Marzio ' nun yazması dahada ilginç hale getirdi. Leonardo'nun Fatih Terim ilede çok iyi ilişkileri ve dostluğu vardır. Olaya bu yöndende bakmak lazım.

Bjk balotelliyi alırsa üzülürüm parçalı formada görmek istiyordum kendisini en büyük hayallerimden

Leonardo 4-3-1-2 yi oynatan hocalardan biri ve kötürüm İnter Benitezi kovup Leoyu getirdiğinde şampiyonluğu 6 puanla kaçırdılar ne var ki bu adam düşük bütçelerle yani feda sezonlarıyla çalışmamış daha önce.

İstediği oyuncuları transfer etmek kolay olmayacaktır masrafları kıstığımız sezonda gelirse biraz hata olur gibi

Ben daha iyi birini bulabileceklerini düsünmüyorum ve hic bir sekilde de beklemiyorum. Leonardo'yu pek tanimadigim icin de birsey söylemek istemiyorum ama yapamaz burada muhtemelen.

leo hocam fenerin badem bıyıklı italyanı kadar iş yapamayacak değildir heralde

Uğur kardes terimden bende pek haz etmemde senin kadar değil nerden geliyo bu terim düşmanlığı aranızda bi münasebet mi oldu

neredeyse tamamen batmış bulunan klübün başına terim gibi antika gazcıların gelmesi geri dönülemez şekilde dibe vurmamız demekdir tabi başkada bildiklerimiz vardır dolayısı ile Galatasarayın artık modern bir klüp tarzında yeni yapılanma dışında seçeneği yokdur lakin yönetim ve taraftar yinede antika hoca ısrarını sürdürürse malesef çok ağır darbe inecek dolayısı ile ben günü kurtarana bakmam ben klübü kurtaracak olanı isterim..

07e5ecbfd100c6a8244d04020640e770.png

SL: Bayern - Inter (2-3)

b77ed752b8401adb0a23e2f2c8021371.png

Serie A: Inter - Roma (5-3)

109000789ad9dc5058d94f2d13721ed8.png

Serie A: Bari - Inter (0-3)

neredeyse tamamen batmış bulunan klübün başına terim gibi antika gazcıların gelmesi geri dönülemez şekilde dibe vurmamız demekdir tabi başkada bildiklerimiz vardır dolayısı ile Galatasarayın artık modern bir klüp tarzında yeni yapılanma dışında seçeneği yokdur lakin yönetim ve taraftar yinede antika hoca ısrarını sürdürürse malesef çok ağır darbe inecek dolayısı ile ben günü kurtarana bakmam ben klübü kurtaracak olanı isterim..
Allah korusun terim ölünce ne olacak başka hoca yok sanki her sıkıştığımızda terim de çoğu hocaya göre terim iyidir yine iyi bi yönetimle çalışırsa başarılı olur dursun varken gelmez zaten biz kendimizi boşa yıpratmayalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt