Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sega COULIBALY | ROUGE Memoire
1443216040_coulibaly.jpg

İlgilenmediğimiz oyuncu kalmadı hergün birini transfer ediyoruz... Bu dursun kimseyi alamaz boşuna bekliyoruz... Kadroda 40 küsür futbolcu var daha çöpleri gönderemiyoruz... Bu yönetim ne yapıyor gerçekten merak ediyorum...

KAP - Fatih İşbecer'in, "Galatasaray fakirleşirken, bazıları zenginleşmiş" sözüne dair SPK'ya yapılan açıklamalar.
KAP - Bu beyanların şirketimizle ilgisi olmaması nedeniyle herhangi bir araştırma yapılmamıştır, araştırma yapılması uygun görülmemiştir.

hemen terim dönemi Galatasaray batırılmadı deniliyor ,yok transfermarketmiş , kardeşim biz canlı canlı yaşadık ,şimdi üçüncü terim dönemine bakalım : 25 oyuncu transferi ve sadece 78 milyon euro bonservis bedeli ödendi tabi bu dönemde aydın,sabri gibi çöplerle çok yüksek rakamlarla sözleşme yenilendi şimdi hemen bir geçmiş 6 yılın muhasebesini yapalım

Teknik direktör Transfer sayısı Verilen bonservis
Frank Rijkaard 9 oyuncu 16,75 milyon euro
Gheorghe Hagi 6 oyuncu 11 milyon euro
Fatih Terim 25 oyuncu 78 milyon euro
Roberto Mancini 9 oyuncu 19 milyon euro
Cesare Prandelli 8 oyuncu 13,6 milyon euro
Hamza Hamzaoğlu 8 oyuncu 5 milyon euro
Mustafa Denizli 2 oyuncu 4,5 milyon euro

üçüncü terim döneminin sonsuz acı örneklerinden şimdi pek hatırlanmayan chris denen emekliye 10 maç için 1.5 milyon euro ödenmişdir
gelelim ikinci terim dönemine : bu dönem Galatasarayın mali olarak beli büküldüğü dönemdir, Canaydın terime güvenerek kendisine her türlü yetkiyi vermiş terim ise çaycı ahmedi dünya turunda scoutluğa göndermişdir ,çaycı stoper olarak 33'lük meksikalı almagueri bulmuşdur (tarihin garip cilvesi almaguerin plasesi o zaman portekizde martimoda oynayan PEPE dir, lakin terim ve scoutu almagueri tercih etmişlerdir) cavcavın 900bin dolar vermedim dediği lukunkuya tam 3 milyon euro bonservis verilmiş ,emekli de boer de epey para cukkalamışdır , Özhan Canaydının bizzat açıkladığı 2. terim dönemi transferleri 38 milyon euroya patlamışdır ve bu para o dönem için çok büyük rakamdır.. uzun lafın kısası bende kapalı kutu çok açarsam hepsini şikeci başkanının dediği gibi yer yerinden oynar.. son olarak birisi çıksın meydana RIZIK HAMİTE VERİLEN PARALARIN HESABINI SORSUN TERİME..

Hayir bizde canli yasadik dergilerden falan okumadik. Ayrica bir onceki yaziyi okursaniz ne oldugu ortada 4sene once yapilmis bir analiz. 2terim doneminde yapilan oyunculardan battik lafi efsaneden ibarettir o donem alinan oyuncularin bir sstis fiyati da ortadadir. Tartarak yorum yapin derim.

Ha terimi malum olaylardan dolsyi gunahim kadar sevmem ama rakamlar ortada suslu kelimelerden uzak su su oyuncuya giden seklinde ramsal analiz yapabilecekseniz yazin. Aksi bos teneke gurultusu olur

FM yi actim, bakalim 5 sene sonra Sandro/Dembele/Coulibaly gibi oyuncular nasil gelismis

ClE6MAGWkAA_HpB.jpg

vay be Elazigspor bile yalanliyor :D

Parator kafasına koymuş floryaya geri gelip atın intikamı serisine devam edecek.

Bunun içinde avrupa şampiyonasında 0 puan çekip istifa etme planı yapıyor.

Lanet gelsin Dursuna!

Fatih Terim: Milli Takımda mutluyum ancak hayatın ne getireceği belli olmaz

:crushed:

parator ve tüpçü aynı kafadalar ikiside borç takmayı sever bize uzak olsun kebapçı gerekirse rikerinkle devam edelim 3 sene şampiyon olmayalım ama borçlardan kurtulalım

Fatih Hoca yı istemeyenlerin derdi neki acaba.. veya sanki daha iyisini getirebileceğimize inanan var mı ? dursun u düşünerekten..

Ha bana kalsa futbolcuların pestilini çıkartacak canına okuyacak köpek gibi çalıştıracak kim varsa o gelsin..
Antrenmandan bi çıksın gece klubüne gidecek mecal kalmasın yerli yatalaklarda..

Hazır olun Terim&Dürüst&Albayrak yeniden göreve gelecek ve büyük ihtimalle Sneijder ile yollar ayrılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt