Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman Milik'in son vuruslarinin iyi oldugu bir mac degildi diyebiliriz.

Acik olmak gerekirse begenmedim. Pas oyunu olsun , futbol zekasi olsun , dribbling olsun cok duz...

Bu mac son vuruslarida rezildi. Ajax eger bunu 20m'a satarsa yaziklar olsun boyle futbol piyasasina

turnuvadaki forvetlerin bir çoğu kötü açıkcası hepsi beklentinin altında kaldı kane cenk griezmann(gol attı ama formunu bulamadı daha) morata

ben bunuda oynanan sert savunma futboluna bağlıyorum.

Şu doumbia falan bjkye gelir falan haberleri çıkıyor sinir oluyorum. Ya dursun bizi Gençlerbirliği gibi yaptın , menajerler bile artık pazarlamıyor isimleri bizim takıma .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lenny-Listening-The-Simpsons.gif

SA.

Leonardo geleceğine Rie devam etsin daha iyi.

Leonardo gelirse kumeye kadar yolumuz var ve cok ciddiyim. Ulan Leonardoya takimdan 3 tane oyuncu say desen sayamaz. Daha bu adam gelecek takimi taniyacak avrupa sampiyonasi bitecek. Transferleri isteyecek. Yildirim hiziyla transfer bombalarini patlatan Dursunda Agustosa transferleri yapacak. Benim taraftarimda bunu yiyecek bir guzel.

A sporda uğur karakullukcuyu izledim de bizim takımın hali bitmiş içler acısı ya lanet başkan kabus gibi çöktü kodumun yağlı suratlısı

Leonardo Ünal Aysal ile başarılı olurdu ama Dursun ile Mourinho-Klopp-Guardiola paketi yapsan belki ligde şampiyon olur o da belki

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

turnuvadaki forvetlerin bir çoğu kötü açıkcası hepsi beklentinin altında kaldı kane cenk griezmann(gol attı ama formunu bulamadı daha) morata

ben bunuda oynanan sert savunma futboluna bağlıyorum.

Aynen. Yeteri kadar bosluk yok Forvetlerin kosu yapabilecegi onun icin mecburen geriye gelip pas oyununa dahil olmalari gerekiyor ve pas oyununu her forvet oynayamaz. Yalniz yarin Ispanya'da kim forvet oynuyorsa sansli :D

Bizde savunma adeta sifir

Bizim aslinda 4-6-0 oynamamiz laizm. Ne Burak nede Cenk yeterli. Hic olmadi orta sahada bir tane daha pas opsiyonumuz olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt