Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saka maka Song olmazsa, Dembele olmazsa piyasayada bonservissiz oyuncu kalmayacak dogru duzgun. Onun icin ne yapip edip almaliyiz. 2m imza parasi mi istiyor hemen versinler. O 2m belki sene sonu bize sampiyonlukla beraber avrupadan 20m euro para getirecek. Buyuk dusunun lan yonetim olacak beceriksizler

Demin bir alman kanalında talk show'da konuk olarak Dortmund dan Neven Subotic vardı. Adama helal olsun vallah, Etiyopya da insanlara su kuyuları açıyormuş kurduğu projeler ile.

Bunu yaparken ilk hedefi çocukların daha iyi bir yaşam sürdürmesi ve böyle okula gidebilmeleriymiş. Çünkü mesela bir köyde çocuklar ya su alabilmek için 6km'lik yola çıkıyorlarmış ya da o gün okula gidiyorlar ve aileleri susuz kalıyormuş. Oraya su imkânı sağladığından beri hem o 6km uzaktaki pis suya muhtaç değiller hem de çocuklar okuyabiliyor. Şimdiye kadar yaklaşık 20.000 insana yardım etmişler kazdıkları kuyularla. Daha 3 gün önce gelmiş Etiyopya'dan.

Benim durumum iyi ama benden daha az şanslı olan insanlar var onlara da böyle yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince diyor.

Gercekten helal olsun, Allah razı olsun güzel insan Neven Subotic.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Saka maka Song olmazsa, Dembele olmazsa piyasayada bonservissiz oyuncu kalmayacak dogru duzgun. Onun icin ne yapip edip almaliyiz. 2m imza parasi mi istiyor hemen versinler. O 2m belki sene sonu bize sampiyonlukla beraber avrupadan 20m euro para getirecek. Buyuk dusunun lan yonetim olacak beceriksizler
Gecen sezonun aynisi olacak iste

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Aspora göre, Serdaraziz için 4 milyon euro + 3 futbolcu teklif etmişiz. Pazar günü başkanlar görüşecekmiş. Bize ittircekler heralde

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen. Yeteri kadar bosluk yok Forvetlerin kosu yapabilecegi onun icin mecburen geriye gelip pas oyununa dahil olmalari gerekiyor ve pas oyununu her forvet oynayamaz. Yalniz yarin Ispanya'da kim forvet oynuyorsa sansli :D

Bizde savunma adeta sifir

Bizim aslinda 4-6-0 oynamamiz laizm. Ne Burak nede Cenk yeterli. Hic olmadi orta sahada bir tane daha pas opsiyonumuz olur.

Bizdeki oyuncular pas istasyonu değil ki "son durak"

2 miljon imza parasini cok bulup , bonservisi parasi olarak Ryan Donk 3 4 miljon euro vermek , biri bu mantigi bana acikliya bilirmi acaba

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Aspora göre, Serdaraziz için 4 milyon euro + 3 futbolcu teklif etmişiz. Pazar günü başkanlar görüşecekmiş. Bize ittircekler heralde

Iste bu mantik...

Yerliye gelince para var ama gercek futbolculara gelince para yok

Ne s2m bir is anlayamadim

anadolu takımlarının kaçırmaması gereken sözleşmesi sona ermiş 3 burkina fasolu, hatta kabore bize bile olur

o76gYQ.jpg

Son düzenleme:
Serdar aziz iyi stoper ama yok avrupadan talipleri varmış faso fiso. O kadar iyi stoper değil avrupada oynayabilecek. Bjk, fb veya bizden birine satacaklar. Fener skrteli aldı. Bjkde yabancı stoper alır yine bize satarlar. Yada bursada kalır.

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]

ok.gif
himmet_salur - 16.06.2016 21:46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]
bos.gif

[TABLE="width: 283, align: center"]
[TR="bgcolor: #FEFFE6"]
[TD]Mesajı Gönderen: D_I_E_4_U:cLink:4757050

4 sene ulusoy diyorsunda adamların o kadrosu çok iyidi bence. Belki ilk sene oldu birşeyler ama adamlar uefa da filan önüne geleni tokatladılar. Çok sağlam kadroları vardı renktaş.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

sevgili renktaş‚ bizim fransız kırması vatan haini pkklılar o kadroyu nasıl kurdu zannediyorsun‚ türlü alavere dalevere ve şerrefsizlikle dokuya dokuya kurdular‚ maçları tatil edile edile yuefa gupasını da gene şerrefsizliklerle dolu olan müzelerine götürdüler... aziz maziz diyoruz da biz bu kahpelikleri gördük‚ şimdi inkar edecek değiliz‚ anasının deliğinden 20 sene evvel çıkmış biberkafalı ibişler bu sayede gssporlu oldu diye de inkar edecek değiliz... [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bundan önceki bi yoruma göre de bizim o avrupadaki zaferlerimizde avrupa futbolu durağan bi dönemdeymiş.tabiii dönemin en iyilerinden leeds unitedı,henryli-vieralı arsenali ebem yendi.
Bu forumunda yarısı aynı onlar gibi düşünüyor zaten adamlara kızma...

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi 15-20 gün sonra takımlar toplanacak ilk etap İstanbul antremanı daha sonra yurt dışı kampı falan filan ama bizim daha hoca bile belli değil. Ne lanet bi yönetim bu herif tepemize karabasan gibi çöktü resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt