Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla sinirden patliyacam , ben kulubu bukadar kotu yoneten daha dogrusu yonetemeyin bir baskan bir yonetim gormedim ne bir hoca var, ne bir hedef var , ne dogru duzgun bir organize ekip var ,koskoca kulubu ne hale getirdirler capsiz bir baskan , birsey halledemeyen yaptigi transfere bile imza atmayi unutup transfer edemeyen yonetim gormedim amator kulup baskani bile bundan daha iyi yonetir.

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

serdar azize karşılık olcan,umut,yasin çok güzel verilir.

Valencia Bolognalı diawara'yı istiyomus song ikinci planda

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

...

Moderatör tarafında düzenlendi:

13417652_1550582458579216_8690348296788398979_n.jpg

bizimle degil misin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Gece gece aklıma paok geldi robert makı beğenen vardır aranızda hatta dün konusu açılmıştı paok da maktan daha yetenekli bulduğum bir kanat var cape verdeli garry rodrigues tarzı keitaya benziyor nakoulmanın bile çalım attığı bu ligde öttürür gerçekten uçan bir kanat oyuncusu 25 yaşında Hollanda alt yapısı almış bir oyuncu

serdara karşılık hamza bastırsada para yerine şu oyunculardan kurtulsak hali hazırda '' sercan olcan jose donk sabri tarık umutbulut umutgündoğan ontivero oğuzhan kayar furkan jemkaracan yasin '' şurdan bazılarını paket yapıp versek düzlüğe çıkarız bir kısmını serdar karşılık bir kısmını erene karşılık versek toplamda 13 kişi var kiradan döneceklerle beraber sadece bilal yazmadım bence o bir sene daha kalmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt