Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cleveland coşturuyor beyler bırakın Galatasaray ı filan

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fft64_mf1635972.Jpeg

iki kral yan yana

Iki kral mi? Soldaki belki ama öbürü kral degil tam bi .... Küfür etmiyim küfüre hakaret olur

Banka falan mi soyduk 4 milyon euro bizde ne arar
Bence Dursun şöyle bir hesap yapıyor göndereceğim 3 futbolcu yıllık 6 milyon alıyor(malum bizde herkese bol keseden maaş), Serdar'a yıllık 2 veririz 4 te bonservis aynı paraya gelir ve yılın en popüler (hiç hak etmediği halde) yerli oyuncu transferi ile reklamımı yaparım, adam reklam peşinde tipini sevdiğim

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezonu bu kadar kötü bitiren bir takımda normal şartlarda td ve transferler bitmiş beraber kupa maçı izliyor olmamalılardı

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim yönetim cas muhabbetini bahane edip bi 15 gn daha transferle uğraşmaz

D5803 cihazımdan gönderildi

Bizim yönetim cas muhabbetini bahane edip bi 15 gn daha transferle uğraşmaz

Adamlar buraya icraat için değil ki reklam için geldi.Hergün yeni bir saçmalık ile uyanıyoruz.Takımı futbol klübünden çok sirke çevirdiler.Bizim için en büyük transfer bu çapsızların defolup gitmesi olur.

O dediğin imkansız hocam. Aslında sade çöplerden kurtulsak yine iyi bu yönetimle yeterki yeni çöplerle doldurmasınlar

koca camiya bitmis be, birileri cikip da ulan dursun sen ne yapiyorsun demiyor, takim 6. olmus ligde adam basaridan söz ediyor, bu basari ise ozaman biz dursundan ne bekliyoruz ki? adam saklanmis FFP arkasina her yol ona cikiyor. geldiginden beri 1000 tane yalan söyleyen bir galatasaray baskani daha hatirlamiyorum, zaten derdi baskanlik degil kötü giden islerini düzeltmekti büyük ihtimal da simdiye kadar hirsizliktan dolayi düzeltmistir, galatasaray sayesinde kim bilir ne kapilar acilmistir bu capsiza.

Kimse bosuna transfer beklemesin hele fatih terimi bekliyen arkadaslara derim ki terim transfer ister hemide bir iki tane degil, terim dursunun transfer politikasini bilmiyormu ha bügün ha yarin derkene transfer dönemi kapalirkene donk vari bir oyuncu getirirler sizde hala terim dersiniz adam bu sartlarda zaten gelmez.

bugün ülke sınırları dısından herhangi bir topcu gelirse bir hafta ban talep ediyorum.

iki topcu gelirse 10 gün.

3 topcu gelirse iki hafta ban..

daha ne diim.

Bu dursun pazara gitmis olsa salatalik aliyorum diye gider kabak alir, siz ne futbolcudan bahsediyorsunuz

Aldım duyumlara göre Dembélé nin evin önünde, ev eşya'ları almak için, bir taşınma firmasının kamyon u var.

Ağustos ayına kadar konu kilit.
10 ağustostan sonra bir şeyler olur.
Dua edelim de saçma sapan bir teknik direktör bulup getirmesinler.
Riekerink'le devam etmek en iyi seçenek yola. En azından Sinan, Bruma bir eğiitmcinin elinde mesafe katederler.

Dursunun amacı bizi futboldan soğutup dine yönelmemizi sağlamak. Teşekkürler başkanım.

Lanet olsun bu dursuna hissizleştim artık ne üzülebiliyom ne kızabiliyorhm adamk gördüğümde kemdimden geçmişçesine gülüp lamet ediyorum hayırlo mübarek ramazan allah aşkıma git be kardeşim ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt