Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iste gercek Galatasarayli.

Alex Song: " Gençken Galatasaray takımın maçlarını daima büyük bir hayranlıkla izlerdim. Galatasaray teklif yapsın, düşünmeden gelirim ve bu büyük takım için oynamaya sabırsızlıkla beklerim." (Marca)

Son düzenleme:
Terim gelceğine rike kalsın lakin her gelip gittiğinde daha büyük bataklıkta bulduk kendimizi başarılarının ardından hep bataklıktayız dahası bilr bile tüpçüye koştu parator

yav bırakın bu işleri senin savurgan başkanın terimi gönderdi sonra gel burda parator falan de ft nin paraya mı ihtiyacı var?
riekerink kalsın mı? güldürmeyin beni ya burası galatasaray izmirspor falan değil

Emre belezoglundan iyi filan diyenler vardı arda için kariyer den filan bahsedip, arda Emre'nin tirnagi olamaz net

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

İspanya resmen dağıttı bu gün dahası iyi kurtulduk atarlardı isteseler bu kadroyla olmaz bu iş net belli çekletde yner bizi

Sinan bu gün kü ardadan kat kat iyidir
Arda ağır bi oyuncu bu tarz oyuncular fizik olarak kötü durumda olunca sürünüyo . Sinan calismaya devam etsin yerli yalakalarla takilmasin onuda bozarlar poldi wes nandoyla takilsin digerleriyle takilmasin :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Erman yanındakine Doktor deyip duruyor

Gürkan Kubilay doktor olduğunu biliyorum ama Erman feci yaw

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alex Song: " Gençken Galatasaray takımın maçlarını daima büyük bir hayranlıkla izlerdim. Galatasaray teklif yapsın, düşünmeden gelirim ve bu büyük takım için oynamaya sabırsızlıkla beklerim." (Marca)
Hangi song demiş bunu :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaraylı olarak fatih terimi sevmemek nasıl bir lükstür anlayamıyorum tabi ki eleştirilecek ama dalga gecip parator demek nedir bu adam 7 sene çalıştırdı takımı 6 şampiyonluk var ve avrupa kupası kazandırdı aynı durumda fbli bir hoca olsaydı muhtemelen heykelini dikip tapıyorlardı şuan ne olursa olsun fatih hoca benim çocukluk kahramanım yaptıkları unutulmaz

Babacan
Sabri ömer hakan caner
Alper oğuzhan
Sinan hakan emre mor
Enes ünal

Oynatcaksın gençleri arkadaş başka yolu yok
Alper Oğuzhan ortasahası sıçar Sabri'nin ne işi var orda Gökhan'ın ölü olması Sabri'yi iyi yapmaz Serdar-Ömer ikilisi olması lazım stoperde Enes'den de bi cacık olmaz Mallı daha uygun olur oraya

yav bırakın bu işleri senin savurgan başkanın terimi gönderdi sonra gel burda parator falan de ft nin paraya mı ihtiyacı var?
riekerink kalsın mı? güldürmeyin beni ya burası galatasaray izmirspor falan değil

Hocam amrabata 8.5 verdirten hocamı savurgan başkan mı senin terşm dediipin adam senelerce milli takıma oyuncu yetiştirmw havuzu yaptı klübümüzü resmen doldurdu yerli çapsızları selçuk umut burak semih ve daha niceleri bana teri mi savunmayın Galatasarayımızın bu hale geliceğini bile bile tüpçüye koştu istese gitmezdi şimdi gene rezil oldu gene kamuflaj yapıcak klübümüzü gene borcun harcın altına sokucak uzak dursun bu kez gelmesin

ohah o kadar da değil Emre'nin ne kariyeri var

Emrenin 35 yaşında bile Top kontrol edişi farklı Arda ya göre. Adamın eli ayağına dolaşıyor resmen Lop Lop kıçı çekemiyor bildiğin amatör topçu gibi oynuyor top benden çıksın da ne olsun modunda.

Yoksa en istekli topçu burak tı Çin yaramis yada bizimkiler körelmis.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt