Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alper Oğuzhan ortasahası sıçar Sabri'nin ne işi var orda Gökhan'ın ölü olması Sabri'yi iyi yapmaz Serdar-Ömer ikilisi olması lazım stoperde Enes'den de bi cacık olmaz Mallı daha uygun olur oraya

Değişiklikler yapılır demek istedipim aslında gençlere yönelmej lazım

Terim maalesef kendi kariyerini hep ön plana koyuyor bunu hep görüyoruz. Haksız olduğunu onaylattirmamak için emre Mor u sokmadi bilerek açık ve net.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Alper Oğuzhan ortasahası sıçar Sabri'nin ne işi var orda Gökhan'ın ölü olması Sabri'yi iyi yapmaz Serdar-Ömer ikilisi olması lazım stoperde Enes'den de bi cacık olmaz Mallı daha uygun olur oraya
Sonuna kadar katiliyorum

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim maalesef kendi kariyerini hep ön plana koyuyor bunu hep görüyoruz. Haksız olduğunu onaylattirmamak için emre Mor u sokmadi bilerek açık ve net.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Aynen katılıyorum töre diye ömer toprağı küstürdüler noldu töreyide oynatmıyor şimdi terim hep yapıyor bunu hep taş gibi ömer toprağı yediler

Ardanin bonservisi 5 euro ya düşmüştür bu turnuvadan sonra. Alalım su şişelerini doldursun.

Arsenal dembele'yi bitirmiş herhalde haberler artmaya başladı

Babacan
Sabri ömer hakan caner
Alper oğuzhan
Sinan hakan emre mor
Enes ünal

Oynatcaksın gençleri arkadaş başka yolu yok
Oynatsın gençler. Birbirlerine alışsınlar ...gerekirse Turnuvaya gitmeyelim.

Hep değişik kadrolar ile kendi ayamiza sıkıyoruz

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan İzzet, ''Ben Arfa'yla 3 kulüp de ilgilendi (Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray) ve rakamları sordular, Türkiye şartlarındaki transfer ücretleriyle kadrolarına katmak istiyorlar. 4 MILYON € imza parası, 3.5 € senelik ücret istiyor, bu yüksek rakamlara sadece Beşiktaş ve Fenerbahçe ulaşabilir! Ancak şuan da Ben Arfa'yla ilgili kimseyle görüşemiyoruz. Türkiye'den hiçbir yöneticiyle görüşmüyoruz'' dedi.
FIFA menejeri Mesrun İzzet şunları söyledi:
ATLETICO, PSG, LYON
''Fransa'dan PSG ilgileniyor, tercihini ya Lyon ya da PSG'den yana kullanacak. Lyon daha çok ücret teklif etti, PSG'de ise Laurent Blanc'ın ayrılmasından sonra yeni hoca arayışları devam ediyor, hocayla görüşmeden imza atmaz!''
.

Dursun baskanımız salı günü yeni hocamızı aciklicakmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt