- 31 Aralık 2015
- 15.689
- 10.342
- 1.688
Muhabirler sallıyo geneldefb muhabiri
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhabirler sallıyo geneldefb muhabiri
onlar kadar olamadıkBremen rapid wien'den florian kainz'i almış 3,5 milyon euro'ya 11 gol 21 asist
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla yaonlar kadar olamadık
Yani 5 i tutsa tamamdır ki en kötüsü bile yasinden olcandan tarık vs den iyidir maliyet ve performans oranına bakılırsabiz en iyisi fransa 2.liginden 10 tane zenci aslan alalım arkadaşlar...başka çare yok.
onlar kadar olamadık
song valenciayı istemiyomuş,bizi istiyomuş şu barcalı abinin yazdığına göre.arsenalin gözleri dembeledeymiş espn'e göre.liverpol-juventus -Galatasaray da istiyor diyo espn.Hocam song dembele n'oldu ?
yav güzel kardeşim bu dediğin türkiyede olmuş mu örneği var mı? kim sabretmiş 3 sene, ben sana soruyorum çünkü sen de sabretmiceksin
gelelim ftye, ft gelirse takım toparlanır şampiyonluğa öyle veyahut böyle oynama ihtimali puelden kloopdan Yüzde 50 daha fazla ilk sene itibariyle
Doğru dürüst her yere iyi gerekli adami al Puel iş yapar şu pespaye ligde. Terimde bu takimla bir halt yiyemeyeceği gibi evlatlarini devamli oynatir. Puel gelirse Terim'e yapilan transferler Puel'e yapilirsa başarili olur bu dandik ligde. Terim denen herifle kanatsiz futbol mu izleyelim yani. 1. sene dişinda zevk almadim futboldan. Sonra en başa döndük.
Ben yine ayni egolari şampiyon olacağiz diye çekemem o da garanti değil şu an. Tinerciler lig için hazir. Terim işik görmediği yere gelmez zaten unut onu.
yav puel ne başarısı var bu kadar emin konuşuyorsun? ali ece de prandelli için böyle diyordu sonuç ortada, kanatsız manatsız bu takım terimle 6 kere şampiyonlu uefa kupasını aldı avrupada hayal edilemeyen başarılar kazan ki hala onları konuşuyoruz Puel kim?

Senle anlaşamayacağiz. Ben egosu tavan yapmiş şizofren hoca istemiyorum. . Hamza ile şampiyon oldu bu takim antrenörsüzde oldu. Bize sistem lazim dostum sistem. Bugün milli takimin hali Haydi oğlum haydi aslanim olduğu için elimize verdiler. Saygilar sevgiler![]()
sevgiler saygılar da bu bize sistem lazım demokrasi lazım eğitim lazım içi boş lafların bence modası geçti altını doldurabiliyor musun önemli olan o, bu arada beğenmiyor olabilirsin ama kimseye hakaret etmeye hakkın yok hele de bu adam gs tarihinin en önemli adamlarından biriyse hiç hakkın yok