Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şansalın dediğine göre ft yi sabote etmişler
Diğer seçmede bu takımın yarısı olmucak diyor
Sizce hangi tayfa yaptı ?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gazetelerde transfer haberi yok lan transfer haberi yok !!!!

Lucescuyuda biraksalardi 7 senede 5 şampiyonluğu vardi. Terim adnan polat döneminde gelmedi kadro vasatti. Ünal aysal döneminde iyi futbolcular alindi. 1. sene iyi futbol oynandi. Ondan sonra yine şampiyon oldun ama berbat bir futbolla. amrabat Dany transferleri. Burakin Drogba ile oynayip oyun şablonunun içine edilmesi. Göz göre göre kötü oynayan futbolcuyu oynatmasi, şu an milli takimda egosu ile yine ayni hatalari yapmasi. İçimiz dişimiz Terim oldu. Terim gelse şampiyon yapabilir birşey diyemem. Geçmişten ders aldiğini bilsem hemen gelsin derim ama bu herif ders almiyor.

Yeniliğe dönelim be O olmaz bu olmaz şimdiye kadar oldu mu filan. Örneğini verdim. Lucescuya izin vermediler. Hele bu yabanci siniri olmayan yerde başari iyi bir sistem hocasi ile gelir. Hamza ile şampiyon oldun 3 kupa aldin 3 yil geri geldin. Ne geçti eline 4yildiz. O yildizlar bir yerimizde patladi.

Dursun ile dünyanin en iyi hocasini getirsen o herifi çürütebilir o da başka bir sorun. Neyse ben gidip yatiyim fazla Cas'tim.:D

Şansalın dediğine göre ft yi sabote etmişler
Diğer seçmede bu takımın yarısı olmucak diyor
Sizce hangi tayfa yaptı ?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sende inandin? Terim'in ne B.k oldugu ortaya cikinca bu tur haberlerin olmasi sürpriz degil.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Terimi kim sabote edecek ? cagirdi ve oynattigi ayi Ozan ile yeteneksiz Olcay mi ? Yada Barcelona da süs olsun diye alinan ve oynamyan Arad mi ? Yada nekadar berbat oynasalar bile Caner ile GG mü ? Yoksa kimsenin neden Volkan B kalede oldugu kaleci mi sabote edecek ? Cin de ne yaptigi belli Burak mi ?

Bu arada Babam mi dedi Ömer Toprak i cagirma diye, kimse terimi sabote etmedi, Terim efendisi yine göz göre göre kendisini ve bizi yakti. Ben bilirim, ben ders almam, ders veriririm Havasinda, Bütün dünya ya alay konusu olduk ayi Ozan yüzünden, ve yinede ilk 11 oynatti, ve full mac sabretti.
Topal a suc atamam, kendisi dememistir aga beni defans oynat diye, bu yine bi Terim eseri bir sey dir, illa adami defans oynatayim diye.

Bütün Türkler biliyor, Terim e yan bakarsan bile agzina sicar, ve bu ülkede b.k bisey bulursun, Volkan Demireli bile yok etti. Hic bir oyuncu nun gücü ona yetmez.

Arda efendi de yine aglamaya basladi, aga sen agliyorsun da, Ferrari lere binip, güzel karilari ... güzel evlerde oturup agliyorsun, ya biz ? senin agiz kokunu cekecek miyiz biz ya, adam ol yada defol git. Deisler da futbolu 27 yasinda birakti, mental olarak kendisini güclü bulamadigi icin, ozaman sende defol bitir bu olayi ( ha onun ki daha cok sakatlik yüzünden), ama bi insan da hep virlamaz.

Bu da insanlara iyi ders oluyor, Terimi avutup Gruplara kaldik diye yine Padisah ilan etmislerdi, bi bok da oynamadik halde. Biktim su Terim Terim Terim olayina, adam malesef kedi gibi yine dört ayak düsüp bize sulanacak.

TERIM I ISTEMIYORUM. Gelmesin, sanki unutmicam nasil hain lik yaparak, kovuldugu anda (Büyük Baskana ellerine saglik), bekleyip bekleyip Fener derbisi öncesi konusma zamani bulmasini, yada para borca soktuktan sonra Yabanci kuralini kaldiran, pis pis kameralara gülen, yoldasi ile ?

Evet belki Ünal Aysal cok etik bir sey yapmadi, ama siz de Baskana inat, irz düsmanina gidersen, sende de ozaman piclik varmis. Noldu birden Asolan Galatasaray degildi ? birden asolan Galatasaray a nekadar zora sokabilirim havasi vardi.

Kimse gelmesin, gelenin hemen zaten önünü kaptan Terim ve tayfasi degilmidi ? Lucescu pek iyi e giderken, hemde Sampionlar Liginde bile, onu kovdurup yine kendisini ise alan, ve yillarimizi ve belkide gelecegimizi cöpe atan ? Gecen gördüm de, bazilari diyor ki okadar da Transfer harcamadik, evet belki simdi Transfermarkt a bakarsaniz, dogru okyuyabiliyorsunuz, ama biseyi bas baya unutuyorsunuz.
Ozaman oyunculari ellerimizden cikarmak icin tonlarca götlerine para doldurup yolluyorduk, cünk yabanci kurali var diye, yaz kis 6 kisi gelip gidiyordu, giden de zaten bide bizi üstelik mahkemeye veriyordu ki, birden cas dan tonlarca para alip rezil oluyorduk dünyaya. Ondan sonra da zaten teminatsiz futbolcu gelmek bidaha istemedi.

Kesin yakinda medya abanci siniri kalkti milli takim cöktü demeye baslarlar, bende diyorum ki keske suanki yabanci kurali 10 sene önce devreye girmis olsaydi, simdi tas gibi bir milli takimimiz olurdu, yillarca yabanci siniri yüzünden kendilerni bulunmaz hint kumasi sanan, degerinden kat ve kat üstün bonserviz ödenen ve caplarina göre avrupada bile kazanilmayan paralari ceplerine indirmeleri türk futbolun sonu olmustur, sonucta adam biliyor kendimi gelistirmeme gerek yok yaptim mi saglam bir sözlesme olay biter en kötü ihtimal her yil 1milyon tl imza atarim, kendimi gelistirmeye ve calismaya ne gerek var diye diye bu duruma geldik.

en korkuncu ise hala yeni yabanci siniri oldugu halde türk takimlarin yerli futbolculara tonca para vermezi , yok türk futbolu bu sekilde kalkinmaz, buna inat ilk 11 hep yabanci futbolcu oynatacaksin ki türk futbolcusu kendini gelistrisin ekmek aslanin migdesinde oldugunu anlasin.

bu takıma hala yeni evlat alma peşinde olanlar varsa kesinlikle art niyetlidir hele ki birde bonservis vererek alınıyorsa kesinlikle çıkar ilişkisi var demektir !! ispanya 2. liginden karma bir takım bile bizim milli takımı yenerdi iniestayı pique yi silvayı falan yormaya gerek yoktu del bosque hata yaptı

Inşallah Terim bize gelmez.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Gitmesi gerekenler, transfer, hoca birçok işin şimdiye bitmesi lazımdı. Camiadan taraftardan tek ses çıkmıyor inanılmaz.

Turşu oteli yapsın bir transferi de yapacak, bundan aynı anda 2 iş beklemeyin boşuna. Yavaş yavaş, hallediyor işte Serdar Aziz rodelega birde 2-3 yerli çöp bulunca tr kupası takımımız Şaha kalkıp, ilk 10 da bitiremeyecek ligi, liseliler da alkışlayıp fanlara dikkat edelim diye saçmalayacaklar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Futbol tarihinin gelmiş geçmiş en rezil yöneticileri bunlardır desek abartmış olmayız sanırım.:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt