Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcan-Umut-Tarık-Donk-Jose ilk ayrılan isimler olur
Emrah Başsan-Engin Bekdemir-Emre Güral-Koray Altınay ilk açıklananlar...

Töre'yi almamasi tam isabet. Adam Ceklere karsi oynayabilecekti ancak.

Ayrica Konya demissin de Konya'yi hic izledin mi? Adamlarin yerli oyuncularindan hangisini kadroya alirsin? Hic biri 3.alternatif bile olacak kalitede degil. Bu arada Konyaliyim.
Istatislikle ve oynadigi oyuna bakarsan Ali Camdali Selcuk Inan'dan daha iyi idi bu sene

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Fatih hoca cok balli adam,o yüzden sevmesemde gelmesini isterim
Simdi tüm sonuclar istedigi gibi cikar turu gecer sonra simdi onu elestirenleri yerden yere vurup Milli takimi kurtardim simdi sevdigim Galatasarayi kurtarmaya gidiyorum der
Bizim takim gecen sezon kadro olarak yetersizdi ama tam verim alamadigimiz Sneijder,poldi,carole,gümüs ve linnes vardi,bu saydiklarimdan tam verim alabilseydik ilk ücte bitirirdik,telles djemaili ve Brumadan takima katilacak,simdi fatih hoca bunlari biliyor,ilk onbire yapilacak üc transferle takimin tekrar sampiyonluga oynayacagini biliyor,ben yaptim ben düzelttim demek icin can atiyordur geri dönmeye

ClKun1mWkAQ_AOQ.jpg

Istatislikle ve oynadigi oyuna bakarsan Ali Camdali Selcuk Inan'dan daha iyi idi bu sene

Konya'da oynamak öyle Galatasaray'da milli takımda oynamaya benzemez.

Selçuk zaten tamamen torpilden orada.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Martins ne zamandan beri belçika milli takımında oynamaya başladı :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye konyaspor ayni ligde oynamiyormu ? Ben performansa bakarim kim daha iyi oynadiysa kimin istatistikleri daha iyise onu oynatirim takima ve isime bakmaksizin ve asil olmasi gereken budur.

Önce bir deneseydi be kardeşim. Bir görseydik oynayabiliyor mu oynayamiyor mu. Denemeden bilemezsin. Para ile değil ya.:DD

Bence töre alınmaması hata olduğu ortada. defans hattı komple ilk iki maçta aynıydı keza olcay bi dünkü maçta oynamış olması için oynatıldı. Sağ solbek aksarken hala değiştirilmedi bu adamlar. Yedeklerin törenin durumundan bir farkı yok. Ha ben olsam yine almazdım orası ayrı yerine alabilceğin bir ton adam varken alınmaması daha büyük hata.
O da çoğu topçumuz gibi berbat bir sezon geçirdi. Geçen ilk Hırvat maçından sonra yazmıştım burada, milletin en fazla 2 bilemedin 3 aksayan ya da aksayabilecek pozisyonu oluyor ilk 11 de. Bizde ise neredeyse her bölge sorunlu. Iki stoperin de devşirme, SIFIR kanat ile oynuyorsun forvetin yok, sağ ve solbekin bu sezonu berbat geçirmiş.

Say say bitmiyor.

Ulan bu kuşlar da hiç beyin yok mertens formsuz 7-8 isterler 4-5e alırız diyolar hahahha :)

Mertens'in formsuz dedikleri hali 11 gol 8 asist :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt