Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
c4a171f5df67a7d3d3d36803f6592246.jpg

Verstuurd vanaf mijn GT-I9505 met Tapatalk

Dursun Özbek; Mecidiyeköy'deki otel, TT Arena'nın yanına yapılacak salon ve vergi borçlarının yapılandırılması üzerine çalışıyor. (NTV Spor)

:red:

Yeni kovulan hoca var mı acaba bi devreye girseydik

D5803 cihazımdan gönderildi

Tum ligler icinde teknik direktor'u olmayan kulup biziz galiba dursun'un sayesinde

Sadece Ingilizcesi ni buldum renkdash, yeni haber degil ama, burada konusu bile acilmisti :o

ClP7a-TWAAEfKEi.jpg
Pirlo gibi oyuncular bu tür açıklama pek yapacağını zannetmiyorum. Ayrıca intere tarihi fark atarken terim iyidi ama demi sorarlar adama. Terimin kovulması taraftarın ona imparator bağırmasıydi. Milan Mafia yönetimi bunu kabul edemezdi

Aslolan Galatasaray !!!

Bize en büyük ceza dursun ve onu getiren itler, Cas bunları men etmedikçe bu sene Avrupaya gitsek bile seneye nal toplarız.

Son düzenleme:
Taraftarın ilgisi o kadar azaldı ki gazeteler yalan bile yazmaya tenezzül etmiyorlar bizim için.

Niye konyaspor ayni ligde oynamiyormu ? Ben performansa bakarim kim daha iyi oynadiysa kimin istatistikleri daha iyise onu oynatirim takima ve isime bakmaksizin ve asil olmasi gereken budur.

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

40 yılda bir toplanan milli takımı zırt pırt kimse değiştirip kimyasını yazboz yapmaz. Dünyada takip ettiğim kadarıyla hiçbir teknik adam da yapmıyor (Dunga hariç), belki vardır ama çok yapıldığını görmüyorum. Çünkü haberi taraftarlardan alıyoruz, taraftarlar da her ülkede teknik adamlara "takıntılı", "bilmiyor" filan deyip dururlar.. Bu adamlar arada kupa şampiyonluk filan kazanırlar ama şansa bala göte.. Bilmiyorlar çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt