- 2 Temmuz 2011
- 140.154
- 60.238
- 5.628
asporospina zu büyük şikeciler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
asporospina zu büyük şikeciler
LOL :dPirlo gibi oyuncular bu tür açıklama pek yapacağını zannetmiyorum. Ayrıca intere tarihi fark atarken terim iyidi ama demi sorarlar adama. Terimin kovulması taraftarın ona imparator bağırmasıydi. Milan Mafia yönetimi bunu kabul edemezdi
Aslolan Galatasaray !!!
asporley:
O da çoğu topçumuz gibi berbat bir sezon geçirdi. Geçen ilk Hırvat maçından sonra yazmıştım burada, milletin en fazla 2 bilemedin 3 aksayan ya da aksayabilecek pozisyonu oluyor ilk 11 de. Bizde ise neredeyse her bölge sorunlu. Iki stoperin de devşirme, SIFIR kanat ile oynuyorsun forvetin yok, sağ ve solbekin bu sezonu berbat geçirmiş.
Oldu o zamanPirlo gibi oyuncular bu tür açıklama pek yapacağını zannetmiyorum. Ayrıca intere tarihi fark atarken terim iyidi ama demi sorarlar adama. Terimin kovulması taraftarın ona imparator bağırmasıydi. Milan Mafia yönetimi bunu kabul edemezdi
Aslolan Galatasaray !!!
Vaybe Dortmund Portekiz'in 5 numarasınıda almış.
Emre
Dembele
Raphael
Bizim embesiller ne zaman böyle adamlar alacak.Yemin ederim futbola olan sevgimi bitirdiler.
Loading...Yeni kovulan hoca var mı acaba bi devreye girseydik
D5803 cihazımdan gönderildi
Aleyküm Selam kardeşim.Ya Ömer baksana hala birşey yapmadılar. Ne td var nede alınacak oyuncu.Gerizekalı bunlar.S.a kardeşim. Sakin ol![]()
Ya potansiyeli var da şuanki hali bile ardadan buraktan iyidir en azından kanatlı sistemle oynarız pas oyunu oynamaya kalktık hemde hiç olmucak 2 takıma ve kanatlı oyunda emre gibi dikine giden adamlae çok işe yarar1. Taraftarın ben dahil çoğunun başarısız olmasını istediği milli takıma bu tepkiyi vermesi normal değil.
2. Dortmund'un sağ kanadı sadece potansiyel olarak var, ispatlaması gereken ve geliştirmesi gereken yönleri var, kimse bilmezken çağıran da Terim'di. 5 ay önce adı geçtiğinde bu bebe kim lan komisyon demiştik hepimiz burada hatırlatırım.
3. Ömer Toprak-Töre olayına tavrı görünen itibari ile oldukça yanlış. Terim bu konularda maalesef bıçkın ''delikanlı'' (!) tarafını geliştiremedi yıllardır.
4. Konya'dan kimi alsın. Yabancılar taşıdı adamları. Ali Turan'ı, şikeci Serkan Kırıntılı'yı mı alacak.
5. Mancini'yi 10 senedir biliyorum ve takip ediyorum. City'de de, Inter'de de transferde çok karavana işler yaptığı, ve saha içi müdahele olarak ne kadar başarısız olduğunu da biliyoruz.
hayırlı olsun patlarsa net iyi transfer
![]()
Aleyküm Selam kardeşim.Ya Ömer baksana hala birşey yapmadılar. Ne td var nede alınacak oyuncu.Gerizekalı bunlar.
Töre 1 maç da olsa iş yapardı bu hantal takıma çare hızlı adamlar hızlı hücumlar biz pas oyunu yapıcak kadar disiplinli bir takım değiliz eğitimli hiç değiliz hemdeTöre'yi almamasi tam isabet. Adam Ceklere karsi oynayabilecekti ancak.
Ayrica Konya demissin de Konya'yi hic izledin mi? Adamlarin yerli oyuncularindan hangisini kadroya alirsin? Hic biri 3.alternatif bile olacak kalitede degil. Bu arada Konyaliyim.
Ayrıca konya'dan ali çamdalını alabilirdi kaleci serkanı alabilirdi belki bir ihtimal ömer aliyi hattaTöre'yi almamasi tam isabet. Adam Ceklere karsi oynayabilecekti ancak.
Ayrica Konya demissin de Konya'yi hic izledin mi? Adamlarin yerli oyuncularindan hangisini kadroya alirsin? Hic biri 3.alternatif bile olacak kalitede degil. Bu arada Konyaliyim.