Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız pirlo bayağı döşemiş fatıh terime. .Gerçi söylediklerini biz de biliyoruz da olaya duygusal bakan bazı arkadaşlar hocaya toz kondurmuyor Fatih terim iyi bir mentor motivator dur iyi hoca olmak bunların ötesinde birşeydir bana göre fatih terimin taktik bilgisi oyun şablonu akan oyunda pozisyon kaymaları sahaya yerleşim alan savunması ..vs konularda yetersiz ki bunu milli takımda da ilk 2 maçta hiçbir planımız olmadan oynarken gördük. .Bazıları ısrarla ama fatih hoca bizi o zor durumda euro 2016 ya götürdü diyor da o zor duruma düşerken fifa sıralamasında 40.sıralara düşerken takımın başında ben yoktum yine fatih terim vardı. ..

Aslında

Muslera
Linnes X X Carole
Bjarnason Sneijder Dzemaili
Sinan X Podolski

gibi oynayabiliriz

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan google yarım saatte anca girebildim kıracam telefonu

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dunga çok iyi futbolcuydu da brezilya kökenini maf etti resmen. İlk gelişinde brezilya yi avrupastirmak isteyerek futbol tarihinin en kötü hocasıdir brezilya için belkide. Güzelim samba futbolu nerede :(

Aslolan Galatasaray !!!

brezilyadan her zaman oyuncu cikar kötü jenerasyon her yerde olabiliyor.
brezilyada öyle dönem geciriyor. ilk degil bu 80lerin sonuna dogur yine yasmistilar aynisini.

Son düzenleme:
Haftaya CAS'tan gelecek haberden sonra dursun bombalari patlatmaya baslar

brezilyadan her zaman oyuncu cikar kötü jenerasyon her yerde olabiliyor.
brezilyada öyle dönem geciriyor. ilk degil bu 80lerin sonuna dogur yine yasmistilar aynisini.
Bunun jenerasyonu ile alakası yok. Dunga beyin oranın mentalitesini Avrupa futboluna uydurmak istemesidir ki bunun spor dergisinde almanya'da okumuştum. Zaten Almanya kökenli dunga. Almanya mentalitesini sen brezilya futboluna uygularsanız sonucu hüsran olur. Çok farklı iki dünya.
Sambacilari biraz serbest disiplin konusunda okadar sert olmayacaksın.

80 li yılları bilmiyorum şimdi vallahi.

Aslolan Galatasaray !!!

Son düzenleme:
Adam tüm herkesin futbol sevgisinin vs içine sıçtı resmen ulan hazirandan beri yüzümüz gülmüyor bırak git kardeşim hamzayı kovdun cüneytin kovdun kendini de imha et artık bitsin artık bu çile!

Harap oldunuz la tutmayın nöbet

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar dua edin transfer olmasin, cunku bu yonetim er yada gec gidecek. Az zararla gitsinler.

Sinan ve carole gibi ucuza oynayacak oyuncular alsinlar.
selcuk, dzemaili vesiare gibi oyunculardan kurtulup maas kriterini doldursunlar ve avrupa cezasi bitsin.

Allah bize sabir versin, 1 yil daha besiktas ve fenerbahce yarisini izleyecegiz

Dzemaili, Telles, Bruma takıma dönsün.
1 ön libero, 1 stoper, 1 santrfor alalım yeter.

Ben yavaştan ümit kesmeye başladım neden mi? Çünkü Euro 2016 tatavasına Temmuz'un ortası olur ondan sonra ilgileniriz alamayız ağustos'un başı olur ondan sonra 2 tane yerli takviyesi yapılır mali anlamda çok dara girdik denilir yine bu işten sıyırırlar. Umutları fazla yüksek tutmayın ama yinede siz bilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt