Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sene ne mi yapmis

ula oynayan islevsel bir takim mi vardi da, sneijder bir sey yapmamis.

"sneijder'in yerine" diyor yahu. dunyadaki tum 10 numaralari toplasan sneijder'in sol dassagi eder mi diye sormuyor da, sneijder'in yerine diyor. HASBINALLAH

Allahtan ki sen kulup baskani degilsin, yoksa senin dusuncenle bir takim yurumez. Podolski nasil kotu oynayan bir takimda gollerini atti, sinan gumus nasil atti? Sneijder bu sezon dogru duzgun futbol oynamadi, bunu gormuyorsan yarina kadar tartissak bile anlamassin.

Sow gitti Robin van Persie geldi
Demba Ba giti Mario Gomez geldi

Dunyada baska 10 numara mi yok?

Dszudszakin alinmasini cok istiyordum Bursays gitmeden. Ama onu bile getiremedi beceriksizler. Cok ucuz fiyata saglam bir kanat oyuncusu olurdu.
Simdi isteden Bursa 10dan asaga satmaz.

Düsük fiyatlara Türkiye liginde rahat sampiyonluga oynayan hirsli bir takim kurulur ama nerdeee.

Avrupa Sampiyonasi ve Copa Americanin biraz zayif takimlarda ucuz fiyata kapilacak cok saglam futbolcular var aslinda.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

melo kalmalıydı veya song her halukarda alınmalıydı geçen sezon.quaresma ve dzudsak olsaydı kadroda şampiyonluk rahat gelirdi.1 sene boşa gitti.

​
​
Galatasaray'ın iki haftadır dış basında çıkan transfer haberlerinden özet.

ClQvy1EWgAE2zL0.jpg:large

SNEİJDER'i satmak isteyen zihniyetin ben zihniyetini....... Saçma sapan konuşmayın çöp yerliler ne b.k yemiş acaba?

Bu Sneijder'e toz kondurmama çabalarınızı anlamıyorum. Bu sene Sneijder yerine Selçuk deplasmanlara gitmese asıp keserdiniz ama isim Sneijder olunca herkes sus pus. Biriside Sneijder gibi 10 numara mı var demiş 10 tane 10 numara sayarım :D

mali zorluk varsa gidersin ligue 2, güney amerika, ve balkanlardan 8 tane potensiyelli oyuncuyu getirirsin olur biter benim ümidim gittikçe azalıyor bu yönetimle

Sneijderi satanın anasını ******************************************************** satayım.. Buse Terim stayla

Dursun secime gidecek haberleri var. Fotomac falan ama insan umit ediyor

Derin GS kalemini kirmis. Son zamanlarda duydugum en iyi haber

Bunun jenerasyonu ile alakası yok. Dunga beyin oranın mentalitesini Avrupa futboluna uydurmak istemesidir ki bunun spor dergisinde almanya'da okumuştum. Zaten Almanya kökenli dunga. Almanya mentalitesini sen brezilya futboluna uygularsanız sonucu hüsran olur. Çok farklı iki dünya.
Sambacilari biraz serbest disiplin konusunda okadar sert olmayacaksın.

80 li yılları bilmiyorum şimdi vallahi.

Aslolan Galatasaray !!!
bi neymarla olmuyor.
jenerasyon iste.
en iyi zamalarinda bütün takim neymar klasinda oyuncularla doluydu
basla bekinden forvetine kadar.
ama suan yok iste.
80 yillarda öyle bi dönem gecirdiler.sonra romario ronaldolar gelmeye basladi.
tamam dunga kötü oynatmis olabilir, dünya kupasinda ne olmustu peki? sonucta orda dunga yoktu
ve takimda ayni yildizlar vardi.
jenerasyonlari kötü ama brezilya bu 5 10 sene sonra yine dünya sampiyonu olur.

Son düzenleme:
Dursun secime gidecek haberleri var. Fotomac falan ama insan umit ediyor

Derin GS kalemini kirmis. Son zamanlarda duydugum en iyi haber

Bence derin GS bile gerek yok kendiside gitmek istiyecek neden dersen, bu zaman dek calabildigini caldi söliyecek yalan da kalmadigi icin mecburen gidecek cünkü adam hic bir proje yapamadi icin elinde sifir kaynak var büyük ihtimalda futbolcularin alacaklarini nasil karsilarim korkusu baslamistir. bu habere göre de zaten dursun galatasaraya verdigi 8milyonu geri almis secim olursa hic sasirmam ama bu karari bir an vermesi sart, yoksa ne td gelir nede bir transfer yapilir yeni yönetimin zamani olmadigi icin
Dursun Ozbek Pes Etti | 9min

Son düzenleme:
Fatih hoca gelirse hem Sneijderi hem poldiyi bir arada oynatmak istemez,ancak söyle olabilir,elmander h sükür tarzinda rakiple mücadele edebilen bir santrafor alinir,mücadele yönü yüksek bir önlibero alinir ozaman bis ikilinin verimi artar

Dszudszakin alinmasini cok istiyordum Bursays gitmeden. Ama onu bile getiremedi beceriksizler. Cok ucuz fiyata saglam bir kanat oyuncusu olurdu.
Simdi isteden Bursa 10dan asaga satmaz.

Düsük fiyatlara Türkiye liginde rahat sampiyonluga oynayan hirsli bir takim kurulur ama nerdeee.

Avrupa Sampiyonasi ve Copa Americanin biraz zayif takimlarda ucuz fiyata kapilacak cok saglam futbolcular var aslinda.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

bursa satmak istiyor verelim çok sevdiği bilali takasta versinler zaten oynatmıyor ırkçı hamza

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt