Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim cektigimiz sikintilarin en büyük nedeni demirören serefsizidir,aysalin önünü kesmek icin yabanci siniri her yil asagiya cekildi,aysalda bu tuzaga düsüp yerlilere büyük paralar verdi,fenerin cezasi bitince bjkda biraz toparlaninca yabanci siniri yukari cekildi
Eskiden Terimi elestirenlere bile tahamül edemeyen biri olarak bu serefsiz tüpcünün önüne yatanlarin bu camiada yeri yok diyorum,buna elini tasin altina koymaktan korkup tüpcünün yaninda yer alan ali dürüstte dail

Alp Yalman, teknik direktörlüğe Alman ekolünden tecrübeli birini isterken diğer yöneticiler Riekerink ile devam edilsin fikrinde. (NTV Spor)

en azindan NTVSpor daha Terim haberini yapmadi

Yaz geldi içimiz ferahlayacagina bu iş bilmezler yüzünden hergün daha fazla içim kararıyor.

Lanet gelsin Dursuna!

Hocayı seviyorum ama bu saatten sonra filan bence gelmemeli. Net söylüyorum Riekerinkle yola devam etmeliyiz hem başarıya aç hem de oyuncu grubu ile ilişkileri gayet iyi. Ben artık kaos değil taktik futbolu izlemek istiyorum ve bunun sinyallerini Riekerink gösterdi. Hamza hoca'nın orhan atiğin kesemediği Umut Bulut'u dakikasında kesti adam bu bile ilerisi için umut veriyor.

Dursun kap aciklamasi yaptirmis secime gitmeyecegine dair :red:

Buna gelince hemen aciklama yaptiriyorsun serefsiz , adi , it ama Sneijder'i yalanlamiyorsunuz. Sizin motivasyonunuzu opeyim serefsizler

Allah belamizi vermis aga

Son düzenleme:
Bugünkü Fotomaç Gazetesi’nde, Savaş Çorlu imzasıyla yayınlanan “Mali sıkıntılardan bunalan Özbek seçime gidiyor” şeklindeki haber asılsız ve maksatlıdır. Galatasaray camiasının gündeminde seçim yoktur. Tek gündemimiz, Galatasaray’ı ekonomik ve sportif anlamda kalıcı çözümlere kavuşturmaktır. Bu yolda karşılaşılan sıkıntılar Galatasaray Başkanı ve Yönetimini bunaltmadığı gibi, sadece ve sadece daha çok çalışmak için motive eder.
Kamuoyuna saygılarımızla. Galatasaray Spor Kulübü

abv

Tekrar diyorum ; Adnan Polat döneminde bile bu kadar karamsar olmamıştım. Adnan Polat'tan beteri gelmez demiştim ama Dursun onu da geçti.

Tek gündemimiz, Galatasaray’ı ekonomik ve sportif anlamda kalıcı çözümlere kavuşturmaktır. Bu yolda karşılaşılan sıkıntılar Galatasaray Başkanı ve Yönetimini bunaltmadığı gibi, sadece ve sadece daha çok çalışmak için motive eder.

sizin gundeminize zcam

yalanci hain peskesciler

2 gün sonra tarihi maca cikiyoruz kamptaki hazirliklar yerine olaylar cikiyor, rezil milyonerler

Kranevitter ve Nuri'yi kiralayalım orta sahaya,1-2 de bedava stoper maliyetsiz kadro başka türlü işimiz zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt