Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biryerde okudum,bence dogrudur
Antremanda bizim agir abiler emre mora pas vermeyince cocuk sinirleniyor ve oyunu birakiyor,terimde her zamanki gibi güclünün yaninda yer aldigi icin emreyi ispanya macinda oynatmiyor

Varmı güzel haber abiler giremedim dursun istifa ediyor haberi gördüm yalanlamışlar sevinmiştim tamda

Madem kimseyi getirmeyi beceremediniz , bari Riekerink ile devam edileceğini açıklama zahmetinde bulunun be Allah'ın çapsızları !
Böyle yüzsüzleri nereden bulduk biz ya.

beşiktaşın bonservisli oyuncu alması için futbolcu satması gerekiyomuş:DD glik sizi aşar kargalar,alsaydık biz alırdık geçen sezon.ama malum hamza:DD

Galatasaray, Fiorentina'nın da yakından ilgilendiği Nuri Şahin için Borussia Dortmund'a teklif yaptı. [Tuttomercato]

TRANSFER - Vieux Sane, Bursaspor'da.

Madem kimseyi getirmeyi beceremediniz , bari Riekerink ile devam edileceğini açıklama zahmetinde bulunun be Allah'ın çapsızları !
Böyle yüzsüzleri nereden bulduk biz ya.
son haftaya kadar 10 tane TD açıklanır Riekerink 2 eylülde açıklanır ancak.

Transfer mi?

ahahahahah

Şimdi Gökmen Özdenak'ı izliyorum, yönetim istifa etmeli diyor sebebi de adaya parayla giriyorlarmış.

Sneijder bu sene ne oynamis ki? Futbol cahilik ile ne alakasi var, kormusun arkadas, illa yildiz diye elestirmeyelim mi, sadece goller'den bahsetmiyorum, bireysel performans'dan bahsediyorum, hangi macta iyi oynadi, adam forvet arkasi yerine neredeyse her macta stoperlerin yanina gidip hep top aldi, hep geri geldi, hic ileride katkisi oldu mu...

Emin ol ki sneijder'i benden iyi tanimiyosun.

Solunda formsuz Yasinle ilerde santraforu olmayan bir takımla hayatında 10 numara az mücadele bol klas yapan adam bütün sezon git gel bas yaparsa kendini bulamaz.

Sneijder gibi bir oyuncunun iyi oynaması için takımın iyi olması lazım ama sen bunu anlayamazsın.

Bu arada Barcelonanın Alex Song için 10M falan istediğine inanmakta aptallık ötesidir, tıpkı Gomez gibi. Formunun zirvesindeyken 25M'e almışlar , son üç senesi kötü , sözleşmesi 1 sene sonra bitecek , yıllıkların falan elinde patlayacak , 10M ister mi normal bir akıl.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt