Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon biteli 1 ay olmuş, 3 aydır takımın hocası yok, oyuncu grubu yetersiz, bir çok alanda acil olarak atılım yapılması gerekirken Abbas şikecilerin adamlarıyla alem yapıyor. Bu adama esaslı bir ayar şart ama taraftarda dahil olmak üzere herkes uykuda şu an.

tabiki tepki konusunda
sneijderi satsalar bi sabah iki küfür ederiz sonra kabullenip iki dursuna sallariz sonrada hayata devam sneijderinin yerine adam aramalar!

Aslında mesele Snejder'ı satmamak da değil. Duruma göre satarsın ama iyi takım kurarsın. Çıkar çatır çatır oynarsın, kazanırsın. Kimse Sneijder neden gitti demez. Güzel hatırlanan bir oyuncumuz olur.

Ama biz Sneijder'ı göndersek güzel bir takım kurulacağına dair en ufak umudu olan yoktur herhalde. O yüzden konuşulmamalı bile bu konu. İnşallah saçmalamaz yönetim.

Bu adam şikecilerle bu poz verildiyse çok büyük protesto edilmesi gerekir takım ne durumdaykem bune vurdumduymazlık utanmazlık bu adam acaba kasıtlı başkanmı yaptırıldı takımı camıayı çökertmek için bu kadar da olmaz yüzsüzlük ya

Aslında mesele Snejder'ı satmamak da değil. Duruma göre satarsın ama iyi takım kurarsın. Çıkar çatır çatır oynarsın, kazanırsın. Kimse Sneijder neden gitti demez. Güzel hatırlanan bir oyuncumuz olur.

Ama biz Sneijder'ı göndersek güzel bir takım kurulacağına dair en ufak umudu olan yoktur herhalde. O yüzden konuşulmamalı bile bu konu. İnşallah saçmalamaz yönetim.

sneijder ölesine bi misaldi gerceklesebilecek bi senaryo
herneyse bak kendin diyorsun 'insallah sacmalamaz yönetim' bunu diyorsak taraftar olarak kabullenmek farz olur adamlar bizle kukla gibi oynar!

Hırvat taraftarları yaptığı tepkilerin nedeni öğrenmiş oldum şimdi. Adamlar haklı arkadaş. Federasyonlari tam Mafia şuker önderliğinde

Aslolan Galatasaray !!!

Taraftar ve camia şu an tamamen atalet halinde. Sneijder'in satılması bir kenara, daha beteri bile yapılsa kimsenin gıkı çıkmaz Abbas'a.

Son düzenleme:
Terim ile bence anlasilmis, yoksa bu zamana kadar yeni teknik direktorun aciklanmamasinin baska sebebi olamaz.

Terim ile bence anlasilmis, yoksa bu zamana kadar yeni teknik direktorun aciklanmamasinin baska sebebi olamaz.
Söz konusu Dursun ise mantıklı bir sebep aramaya hacet yok. Terim bu Abbas'tan kat be kat daha vasıflı olan Adnan Polat döneminde bile kendisine yapılan teklifleri reddetmişti. Arkasında sağlam bir yönetim olmadan gelmez.

dursunu kime protesto etmez gönderemezde boşuna hayal kurmayın diye söylüyorum

cünkü stada gidenlerin cogunlugu ultra satılıklar ve onlara benzer kafadakiler

onlarıysa satın almak dursun için basit işler

Söz konusu Dursun ise mantıklı bir sebep aramaya hacet yok. Terim bu Abbas'tan kat be kat daha vasıflı olan Adnan Polat döneminde bile kendisine yapılan teklifleri reddetmişti. Arkasında sağlam bir yönetim olmadan gelmez.
yanında sağlam adamlar gelir belki

bu arada terim antrenmanı yardımcısına bırakmış,sadece izlemiş.

Ulan hafta içi ful çalış,hafta sonu kurs,akşamları ders çalış,keyfimiz yerine gelsin diye foruma giriyoruz ama bir halt yok. Şerefinizi

Abv dursun
Ulan senin kadar yalancı adam gormedim ben.
Geldigin güne lanet olsun.
Ne dediysen yapamadin senden mali gibi ciddi bir konuyu düzeltmeni bekleyenin de abv.

Basligi dursuna sovme başlığı yapmama çok az kaldı.
Bekleyin renktaslar.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt