- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.948
Ne gelismesi renkdas yav
Dursun cek macini bekliyo Fransa da büyük heyecan ile
Dursun cek macini bekliyo Fransa da büyük heyecan ile
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aziz başkanın safi belli bi kere bu nedugu belirsiz adamın derdini daha cozemedik
Rezil biri olduğu kesin ama
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O zaman ne konuscaz kardeş su topu muadmin olsam ilk yapacağım şey futbol transfer nöbet başlıklarını kapatmak olacaktır.
bu sene de bizden bir cacık olmaz adam akıllı kimseyi de alamazlar.
Ulan şaka maka hangi şerefsiz bu dursun denen herifi başımıza bela etti.? Canaydın(Allah rahmet eylesin),Adnan Polat ve Dursun. Nedir lan bunlardan çektiğimiz.? Dayanamayacam sonunda ölü diri sayacam.Töbe töbe
Betise'de oyuncu kaptiracak hale geldik artıkDiabynin Menajeri: ''Betis ile görüşüyoruz, arada 1 milyon € fark var. G.Saray dahil bir çok kulüp ilgili.'' [Voetbalkrant]
O zaman ne konuscaz kardeş su topu mu
Adminlik vaatlerin yetersiz kardeş.admin olsam ilk yapacağım şey futbol transfer nöbet başlıklarını kapatmak olacaktır.
Adminlik vaatlerin yetersiz kardeş.
Seve seve destekleriz.desteğinizi bekliyorum ...
özellikle danyal ile koalisyon düşünüyorum![]()
Betise'de oyuncu kaptiracak hale geldik artık
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Su topu şubesi Dursun Özbek tarafından kapatıldı diye biliyorum ben.O zaman ne konuscaz kardeş su topu mu
admin olsam ilk yapacağım şey futbol transfer nöbet başlıklarını kapatmak olacaktır.
Bence fatih ten iyi bile olabilir biraz daha cesur ve müdaheleci olmalı bazen karşı hamle yapamıyor çünküJan Olde Riekerink Klibi ► The Boss l 215 / 216 l 18p HD - YouTube
Not:Aşırı derecede adamlık içerir..
Hafife aldığımız adam sadece kupayı almadı medyadaki yerli sevicilere de posta koydu . Bütün yerli yorumcular kendisini yerin dibine sokarken Denizliden de Hamza'dan da daha iyi tanıdı takımı ve oynattı .
Misal kupa maçı kondisyonumuzun olmadığını bildiği için ilk yarı full oynatıp ikinci yarı yatırdı. Yanına iyi bir futbol aklıyla senelerdir beklediğimiz gençleri parlatabilecek vizyonlu hoca olayını gerçekleştirebilir. Tabi yanına futbol aklı şart sportif direktör olarak. Ücreti de transfer bütçesi de çok istemez.
Ya da altyapıdaki gençlere gidecek ama konuşulan isimlere baktığımızda burayı şuan en çok hakeden kendisi.
Misal Carole ve Podolskinin hatta Denayerin ikinci yarındaki çıkışlarının en büyük sebebi kendisi. Kalırsa Bruma Telles Koray hatta Dzemaili bile parlar net.