Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.737
- 8.762
- 1.233
dursun özbek olduğu sürece ilk 4e giremeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-4 sene sonra Avrupanın en iyi 10 stoperinden biri olabilecek potansiyelde olan bi adamı sence ne kadara bırakırlar
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Frankfurt'ta oynayan Ben Hatira denen oyuncuyu takip eden var mı teklif yapmisiz galiba.
yolanthenin yanında hiçbişeyHa bu arada wanderwiel gelirse fb ye , türkiyenin en güzel yengesi ünvanını sanırım eşi rahatlıkla alacaktır. Mümkünse sahurla iftar arası bakmayalım.
Uzun zamandır takip ediyorum Snapchatten kızı ahah. 7/24 eğleniyorHa bu arada wanderwiel gelirse fb ye , türkiyenin en güzel yengesi ünvanını sanırım eşi rahatlıkla alacaktır. Mümkünse sahurla iftar arası bakmayalım.
Ya fiko yetersiz bir başkan kim ne derse desinbjk yanlış işler yapıyo.fabricioyu almışlar,ben dedim....bunlar transferde çuvallayacak bu yaz.salaklar yav
Markovic Rvp NaniWanderwiel...kjaer...skertel...lukaku
i.neler defansı yine sağlama almanın peşindeler.. Bizde yine semihlerle baltalarla gol rekoru kıralım. böyle işe ya. Uefa döneminden beri sağlam defansımız olmadı be arkadaş yetti artık ya.