Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wanderwiel...kjaer...skertel...lukaku

i.neler defansı yine sağlama almanın peşindeler.. Bizde yine semihlerle baltalarla gol rekoru kıralım. böyle işe ya. Uefa döneminden beri sağlam defansımız olmadı be arkadaş yetti artık ya.

Aziz bir kaç hafta önce ffp var fazla para harcamayacağız gibi birşeyler diyordu

nasıl vdwiel ve Skrteli alabiliyorlar o halde

Moderatör tarafında düzenlendi:
Valencia'dan ayrılması beklenen Alvaro Negredo ile Galatasaray, Beşiktaş ve Espanyol ilgileniyor. [Stop and Goal]

Alex Telles'in menajeri, oyuncusunun geleceğini belirlemek adına şu saatlerde G.Saray ile görüşüyor. [Tuttomercato]

Terim transfersiz gelmez yalnız, song valencia tam terim transferleri olur dembeleyi bilmediğim için birşey diyemiyorum ama pres yapıyorsa o da sisteme uygun demekte.
Terim geldiyse anla ki 2-3 oyuncuyla önceden anlasmisiz yoksa mal dursuna güvenip gelmez

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sondakika : ntvspor

sneijder gitmiyor bu yüzden de terim gelmiyormuş beyler.

H.O

Negredo dembele mükemmel ikili olur

hocamız kim olur bilmiyorum.ama eğer bruma,muhammet yeşilyurt seneye şans bulursa bunların parlamasını izlemek müthiş keyifli olacak.

hocamız kim olur bilmiyorum.ama eğer bruma,muhammet yeşilyurt seneye şans bulursa bunların parlamasını izlemek müthiş keyifli olacak.
Herkes volkan pala diyo da bence Muhammet daha büyük potansiyel attığı bi kaç gol var o golleri turkiyede atacak golcü 1-2 kişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt