Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim yönetim acaba cidden transfer icin birseyler yapiyormudur yoksa tamamen hoca karari ciksin ondan sonra mi baslariz görüsmelere diyordur? eger bügün milli takim olarak kaybedersek bakalim dursunun terim balonu patliyacakmi yoksa terimin kafasi rahat degil tatil yapsin sonra görüsürüz yalanina mi girecek :)

Teror den korkmuslar, at yalani seveyim. Ozaman Pereira niye starbucks icerken kacmiyor? Riekerink niye korkmuyor? Sanki butun yabancilar korkuyor da, Avrupa da terror yok sanki.
Dursun kisaca ben kimseyi ikna edemedim zaten dogru durust arastirdigim birisi de yok napalim demiyor da, Riekerink seneye de hocamiz de iste herkes rahatlasin. Baska bir halt beceremezsiniz zaten.

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr Sorunları var Galatasaray'ın. Yeniden anlaşılan Sabri ve transferi bitirilen Emrah Başsan taraftar korkusundan açıklanamıyor

o zaman niye bu transferleri yapiyorsunuz lannn

daha dogrusu kim yapiyor bu sikmis transferleri ? kim sabri istedi ? kim emrahi ? ne güzel provisyon lar dolasiyor. gören dicek Sabri kacacak, emrah da güya elmas, biz almasak real madrid kapacak.

Durum beter anlaşılan da sözleşmesi bitmiş Sabri veya yeni yerli çöp katmanın anlamı yok, para mı yok fazlalıkları atacaksın 40 oyuncunun çoğu çöp indir 24-28 arasına kadroyu ver gitsin hepsini takasa yada beleşe yeterki gitsinler diye.

Durum beter anlaşılan da sözleşmesi bitmiş Sabri veya yeni yerli çöp katmanın anlamı yok, para mı yok fazlalıkları atacaksın 40 oyuncunun çoğu çöp indir 24-28 arasına kadroyu ver gitsin hepsini takasa yada beleşe yeterki gitsinler diye.

aga umrunda degil ki takim ne yapmis ne etmis, hangi oyunculari alinca iyi güzel cepe para gecirebiliriz onlarin pesindeler. Galatasaray sevdasi icin orda degiller ki. Yoksa TD belli olmayan takimin transfer yapmasi mantiksiz, ha alirsin lavezzi filan, deriz ki, kim istemez. Ama emrahi kim ne yapsin, daha yeni burak dan kurtulduk, sirada umut var, simdi hemen yeni birisini daha sokuyorlar.

Trabzonspor, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Luis Ibanez ile transfer görüşmesine başladığını KAP'a duyurdu.

Tanımıyorum fakat tam bir vizyon transferine benziyor.

Ersun hocam transfer ettiyse mutlaka bir bildiği vardır.

Tanımıyorum fakat tam bir vizyon transferine benziyor.

Ersun hocam transfer ettiyse mutlaka bir bildiği vardır.

Istatistikleri cok iyi, Fenerbahce le de adi geciyordu. 9 gol 14 assist lik performans göstermis.

Ersin d. Futbolcu olsa gecenin melosu olurdu. Gulam askeri olsa fransadan baslar viyanadan cikardi.

Tek İhtimalli ‏@tekihtimalli Galatasaraylı yöneticiler bugün haftalık kurul toplantısını yaptı. Masadaki tek gündem teknik direktör konusuydu. Fatih Terim işi konuşuldu
Özbek, yöneticilerine Fatih Terim hakkında çok net bir bilgi verdi. Federasyonun, Terim'e G.Saray için kesinlikle izin vermediğini bildirdi
Özbek de İspanya maçından sonra Demirören'den Terim için izin istedi. Demirören ise uzun vadeli plan olduğunu söyledi, mümkün değil dedi.
Az önce de yazdığım gibi bu cevap yönetime iletildi. Terim şimdilik rafta. Kurulda Riekerink, herkesin 1 numaralı ortak adayı olarak çıktı.

bunu takip ediyormusum, ciddi alinacak biri mi bilmiyorum ama, ocak ayindan beri yazmamis

her defasında daha kötüsü gelemez heralde demekten bıktım ya yeter be kardeşim ölün gidin kurtulalım be

Tek İhtimalli ‏@tekihtimalli Galatasaraylı yöneticiler bugün haftalık kurul toplantısını yaptı. Masadaki tek gündem teknik direktör konusuydu. Fatih Terim işi konuşuldu
Özbek, yöneticilerine Fatih Terim hakkında çok net bir bilgi verdi. Federasyonun, Terim'e G.Saray için kesinlikle izin vermediğini bildirdi
Özbek de İspanya maçından sonra Demirören'den Terim için izin istedi. Demirören ise uzun vadeli plan olduğunu söyledi, mümkün değil dedi.
Az önce de yazdığım gibi bu cevap yönetime iletildi. Terim şimdilik rafta. Kurulda Riekerink, herkesin 1 numaralı ortak adayı olarak çıktı.

bunu takip ediyormusum, ciddi alinacak biri mi bilmiyorum ama, ocak ayindan beri yazmamis
Güvenilir birisi. Hadi dans ede bilirsin şimdi.

Aslolan Galatasaray !!!

aga umrunda degil ki takim ne yapmis ne etmis, hangi oyunculari alinca iyi güzel cepe para gecirebiliriz onlarin pesindeler. Galatasaray sevdasi icin orda degiller ki. Yoksa TD belli olmayan takimin transfer yapmasi mantiksiz, ha alirsin lavezzi filan, deriz ki, kim istemez. Ama emrahi kim ne yapsin, daha yeni burak dan kurtulduk, sirada umut var, simdi hemen yeni birisini daha sokuyorlar.
Çatlayana kadar yesinler ne diyelim ana bacı karı kız gidiyoruz ancak yapacak birşeyimiz yok. Ben geçen sene kuruş harcamadım oğlumada kendime de bu senede uğramam bile store lara

yönetim olarak hiç bu kadar dibe vurmamıştık. Rezil ötesi bir yönetim ve Yalancı bir başkan:31:

Anan bacın. Sabri ile iki sene daha diyorlar. Store uğrarsam namerdim. Allah belanı versin sıfatsız dursun.

Ne yapip edilip Emre Mor parlamadan Dortmund tan kiralamak yada almak lazim. Koray Gunterdeki gibi geri alma bedeliyle belki verirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt