Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar+Semih+Hakan+Koray+Emre

Milli takımın 8-10 yıllık stoper ihtiyacını biz karşılayacağız sanırım.

Bir de tecrübeli yabancı aldık mı süper olur.

semih ve hakan gitsin artık bi zahmet.serdar aziz-koray-denayer-bi yabancı stoper götürür bizi

TRANSFER: Bursaspor Serdar Aziz'e karşılık Galatasaray'dan Sercan, Furkan ve Bilal'i (bonservisleriyle) artı 4,5 milyon € aldı...

Buna 4,5 verileceğine n'koulou imza parası vererek alsınlar.

Bu Serdar'ı forumda gerçekten isteyen biri var mı lan.

Şu umutu Verseler vallahi sevinirdim Allah belanızı versin ya forvete , yabancıya para yok Serdar'a 4.5

Sent from my iPhone using Tapatalk

Serdar iyidir beyler sıkıntı yapmayın hatta belki semihle bile iyi ikili olurlar ayrıca bizimkiler galiba korayı kiralayıp ched i göndermeyi planlıyorlar böylece 1 stoper daha alınır

Ama bence serdar-ched ikilisi de sert ve hava topu bırakmaz gayet uyumlu olabilir

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İki transfer açıklanacak dedikleri Serdar ve Emrah herhalde. Şaka gibi lan. Ben Koray'ın günahı ne merak ediyorum. Türkiye'de ki yerli yabancı birçok stoperden daha kaliteli.

Madem 4.5 miljon euro verebiliyosun neden serdar aziz

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

İki transfer açıklanacak dedikleri Serdar ve Emrah herhalde. Şaka gibi lan. Ben Koray'ın günahı ne merak ediyorum. Türkiye'de ki yerli yabancı birçok stoperden daha kaliteli.
Ben korayın disiplini dışında bir numarasını göremedim

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serdar in gelmesine birtek soyle sevindim, normalde artik Semih bir daha stoper de oynamaz bizde. Normalde diyorum cunku bunlarin ne yapacagi belli olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt