Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denayeri beğenmeyenler hiç serdara filan laf atmasın anca TV den izlersiniz artık

Pato yu da al bari Dursun cildirt bizi.

Serdar Aziz Galatasaray ın stoperi olamaz, olmamalı..Alındıysa , hele hele 4.5 m€ + takas yapıldıysa yuhhhhhhhh derim...

bu transferleri hangi hoca aldırıyor onu merak ettim yabancı hoca alınmayacak galiba

Serdar iyidir beyler sıkıntı yapmayın hatta belki semihle bile iyi ikili olurlar ayrıca bizimkiler galiba korayı kiralayıp ched i göndermeyi planlıyorlar böylece 1 stoper daha alınır

Ama bence serdar-ched ikilisi de sert ve hava topu bırakmaz gayet uyumlu olabilir

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Semih-serdar ? Iyi bi ikili olabileceğine inaniyormusun :) sabri - serdar olur ama yinede serdar-semih olmaz

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riekerink ile devam edicez bak görürsünüz zaten en mantıklısı da timsah gibi gülen reisle devam etmek..
Rakiplerin sinirini bozan bi anatomisi var adamın :)

17992.jpg

Heeyyyt tipini sevdiğim

22 yasindaki adam genc statusune girmez bence patlama yapar mi sanmam ama o sans verilmeli tabi

Stoper için genç sayılır bence.

Tabii 19-20 yaşında üst düzeyde oynayan adamlar var dünyada ama 25-26'dan sonra iyi seviyelere gelen stoperler de var.

Emre'nin maçlarını takip ediyorum fırsat buldukça en azından mevcut stoperlerimizden daha iyi noktalara gelebilecek bir yetenek, kendini geliştirmesi gereken bir sürü yön var tabii.

Özellikle zamanlama hataları var ama agresif, çabuk bir adam. Pozisyon alışı falan da fena değil.

1. bomba: Serdar Aziz

2. bomba: Ispanyol kaynaklara gore Kranevitter icin kiran kirana pazarlik varmis.

Dursun costu :asd:

Yönetimler gelip geçiyor ama bu hastalığımız geçmiyor . Serdar'ı eleştirmiyorum vasat üstü bir stoper ( müzmin sakat) ama sen Türk diye bu paraları veriyorsan( doğruysa) ve snejder muslera gitsin , dembele vs. Para az veriyorsan bunda art niyet ararım . Ha gider iyi bir stoper forvet ön libero da alırsan amenna derdim ama biliyorum ki snejderi satıp Emre Taşdemir'i alacak potansiyel var bunlrda . Umutu da vermedilerse anlayin ki o da seneye bizde çünkü Hamza atlardı hemen onu almak için . 2.5 artı umut vs. Olsaydı çok sevinirdim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galibiyetten sonra Terim ihtimalini sıfırlamıştım ama Serdar net Terim transferi, Dursun tek başına gidip alamaz.

Bir diğer transferimizin de Emrah Başsan olduğunu varsayarsak, Dursun'un açıklayacağız dediği iki isim belli oldu. Nöbeti Ağustos sonlarına kadar kapatabiliriz artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt