Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Song ve Kranevitter beraber alınmalı.

Biri bonservisi ile diğeri kiralık.

---------------------------------------Muslera-----------------------------------------------

--***---------------Serdar----------------------Chedjou-------------Carole---------------

-------------------Song-------------------------Kranevitter---------------------------------

---Sinan--------------------------Sneijder----------------------------Podolski-------------

---------------------------ALLAHINI SEVEN FORVET ALSIN------------------------------
ortasaha çok sağlam yalnız:o

Song ve Kranevitter beraber alınmalı.

Biri bonservisi ile diğeri kiralık.

---------------------------------------Muslera-----------------------------------------------

--***---------------Serdar----------------------Chedjou-------------Carole---------------

-------------------Song-------------------------Kranevitter---------------------------------

---Sinan--------------------------Sneijder----------------------------Podolski-------------

---------------------------ALLAHINI SEVEN FORVET ALSIN------------------------------

:cower:

Ayrica Serdar Aziz kotu bir transfer degil bence ama rakamlar cok onemli transferin iyi olup olmadigini belirlemek icin. Eger 4.5m tl + 3 oyuncu ise basarili transfer derim ama tl degil euro ise koklemisler

hakan balta ile yollar ayrılsın artık.chedjouyu da satacaklarsa iyi bi yabancı stoper getirsinler.semihi kiralasınlar bi yere.

Hacı, sorun linnes değil ki ; sorun Sabri'nin oynayacak olması. Kendinizi kandırmayın eğer bu 2li ile seneye başlarsak ki Sabri'miz olmadan olmaz seneye yine Sabri olacsk 3 4 maç sonra ilk 11

Sent from my iPhone using Tapatalk
Yok ya. Olursa ki zannetmiyorum linnes gitsin atlasın boğaz köprüsünden. Sabri kalsın bence ama sadece yedek için. Sonradan oyuna girerek iyi enerji kata bilen birisi.

Aslolan Galatasaray !!!

Pazdan hakikaten iyi stoper. Glik'den daha iyi bu adam. Yazılmaması ilginç.

Arnavutlardan, Galler'den oyuncular almak lazım. Kaliteli ve savaşçı oyunculara sahipler. Değerleri alınmayacak seviyeye çıkmadan almamız lazım.

Yok ya. Olursa ki zannetmiyorum linnes gitsin atlasın boğaz köprüsünden. Sabri kalsın bence ama sadece yedek için. Sonradan oyuna girerek iyi enerji kata bilen birisi.

Aslolan Galatasaray !!!

Bu mantıkla zAten en az 5 6 yıl as oyuncu oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu bir gerçek ki takımdaki bütün stoperlerimizin agresiflik düzeyi Serdar'ın yakınından geçemez.

Stoper ve ön liberoda bu tarz adamlar takım için önemli diyebiliriz.

Pamuk helva gibi savunman olmayacak.

işin diğer güzel tarafı daha 25 yaşında ve biz de satabiliriz
ama eğer transfer bütçemizin yarısını serdara verdiysek orda büyük sorun olur

Bize yinede bi sagbek sart
Linnesde caroledaki kadar emin degilim

Carole ilk macinda oyumu vermistim

Muthisdi kocum

Can serdarı öven mesajına layk attım ilerde elimizde patlar ve senin mesajın üzerinden futbol cahili avına çıkıp ahkam kesmeye kalkarlarsa laykı kaldırırım haberin olsun reis.
ilerde editlemesi zor olmasın diye alıntı yapmıyorum.
ona göre

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt