Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis :)

1e8a90b4a01c7c2e800984ef4ba96cd1.jpg

Ülkenin en varlıklı kulübü olduğumuz gerçeğiyle yüzleşmenizi temenni ederim ederim dostlar.

6.bitirdiğimiz sezonda bile şampiyon ve ikinci takımın peşinden koştuğu adamı transfer ediyoruz.

Skertel-Semih-Serdar-Balta bence yeterli olur stoper için.

Muslera sino poldi telles bruma dzemaili chedjou donk Bilal olcan Yasin umut Tarık Selçuk rodriguez iyi teklif gelirse gidecekler gibi duruyor transfer söylentilerine bakilirsa song kranevettier dembele diaby eren etoo rodellega Emrah bassan gaston ramirez serdar emre taşdemir gibi isimler dolaşıyor mevkilere göre gerçeklik payı var gibi galiba bu sene de ayrılık senesi olacak drogba melo gibi

SM-G935F cihazımdan gönderildi

Serdar as 4.5 verip Dembele vs transferlerde "ama paramiz yokkkkkkkkk" der bunlar simdi

Clermont Foot : Famara Diedhiou sur le depart
Famara Diedhiou est tout en haut de la liste. Le nouvel international sénégalais a pris une autre dimension puisqu'il a affolé les compteurs en Ligue 2. Ses 21 buts ont réveillé l'appétit de nombreux clubs. Que ce soit en Ligue 1 (SCO Angers) ou à l'étranger (Galatasaray).

Bunları bize seçerek mi veriyorlar ya. Ulan tepkilerden korkuyorsanız niye uzatıyorsunuz, yol verin gitsin işte.

Er ya da geç öğrenmeyecek mi taraftar sanki sonsuza dek saklayacaklar o kuş beyinlerinle.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

ben yıldız transferi istemiyorum.sadece patoya hayır demem.onun dışında gitsinler fransa 2.liginden 7-8 oyuncu alsınlar.lusamba-selamani-savanier-ıkoko-mousset en iyilerden : )

erhan telli paylaşmayın Allah aşkına,mümkünse hiç bir GSlı muhabirin haberini paylaşmayın.yabancı basın yeterli.

ACil eylem planimiz su olmali hrmren sezon acilisinda oyunculara cok saglam yuklemeler yapip ilk is katarda bir turneye katilabilmek. Sonra oyunculara 2 gaz umut 2 sene mi top oynayacak yasin max2 sene sonra dusme hattinda mi dolanacak cok saglam bir psikolojik danisman ile gazi salacaksin.

Devir keriz silkeleme donemi ne yazikki. Yasini salip 1-2 gol attirdik mi pesine 2 namaz kilma sevinci 6 milyon euroya paket yap gel. 2 sene kutsal topraklara yakin keyfini surup gelsinler. Lan zam zam diye aglayacagina yonetimden boyle bir talepte bulun krendini pazarla 2,5tan asagi almazsin.

Lan vallahi futbolcu olmak vardi kendime cok guzel arapca bir site hazirlatirdim yeminlen. Video fotograf dini icerik bas gitsin

kesinlikle basarılı olucagını düşünmüyorum serdarın insallah komisyonculuk yapmamıstırlar yine burnuma komisyon kokuları geliyor forvete paramız yok serdara 4.5 milyon euro nedir allasen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt