Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 22.323
- 7.659
- 1.623
Serdar Aziz konusunda tek umudum yarım dönem hasbel kader oynar belkide Ersan gibi Çine gider mi ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geronimo Rulli - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt muslera giderse bu arkadaşı almamız lazım bi 10 milyona biter bu iş
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Utanmasa aya aracsiz idecek
Muslera giderse diyorumHayirdir para mi basiyorsun?
Serdar Aziz konusunda tek umudum yarım dönem hasbel kader oynar belkide Ersan gibi Çine gider mi ki[/QUOT
resmen balon bi stopere 4.5 vermemizi hala sindiremiyorum
Muslera giderse diyorum
Muslera giderse ondan gelecek parayla gayet alınabilir ter stegen gibi piyasası olan bi adamı Barça 12'ye aldı rulli'yi bizde 10 a alabilirizRulliye 10 milyona biter o is diyorsun.
Muslera giderse ondan gelecek parayla gayet alınabilir ter stegen gibi piyasası olan bi adamı Barça 12'ye aldı rulli'yi bizde 10 a alabiliriz
Başka çaresi yok bi 10 sene daha bu taraftar kaleci çilesi cekemezYav hehe, muslerayi satacaksan niye direk yenisi ayni paraya alsinlar. Sen kac senedir Galatasaraylisin, ne zaman gordun onu. Gider 10 milyona felan satamazlar Muslerayi bu bir, gidipde butun paralarida bir kaleciye harcamazlar bu iki.
Başka çaresi yok bi 10 sene daha bu taraftar kaleci çilesi cekemez
karceyi kaçırmak akıllıca olmadı
neyse muslera gitsinde yerini doldurmak kolay
etsinler ,serdar aziz ve koray gibi stoperleri yok ellerinde.daha doğrusu stoperi hiç yok beşiktaşın.Serdar'in bize gitmesinden oturu 8taslilar bayram ediyor.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mandanda'yı alalım sözleşmesi bitiyoHayal kur ya. Sadece azicik gercekci olalim
Rulli felan gelmez, FM'de getirdik diye bu gercek hayatda imkansiz olan bir transfer. Ha adami parayla veya Sampiyonlar liginle kandirirsin, ama hic biri yokki bizdde.
Serdar azizin bonservisinin yari fiyatina avrupadan tonla stoper bulabilirler.Olan bize olduetsinler ,serdar aziz ve koray gibi stoperleri yok ellerinde.
Mandanda'yı alalım sözleşmesi bitiyomusleranin yeri kolay kolay dolmaz o yüzden rulli dedim o biraz uçuk bize göre de mandanda alınabilir
yine bi fabricio alırlarSerdar azizin bonservisinin yari fiyatina avrupadan tonla stoper bulabilirler.Olan bize oldu
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi