Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4m fahiş bir fiyat Serdar için.
Madem aldık umarım yanında 4-5 tane çöp vermişizdir.

Son düzenleme:
Ya arkadaş tamam Serdar fena adam.değil de 5.5 ve üstüne iki futbolcu nedir hele hele Bilal ve istedikleri Sercan ise, ver Tarık,Donk,Umut gibi ıskartaları

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Madem Serdar Aziz'e para veriyoruz,Eren Derdiyok ve Edin Visca'yı da alalım

O degilde bursa bogrune bogrune saplamis dursunun. Cok pis kitlemisler.

Serdar bok gibi transfer.

Bütün parayı yerli stopere verdik ki oda semihe benzer biri. Şimdi asıl lazım olan önlibero ve forvet transferiydi bizim. Dembeleye gelince para yok, song a gelince para yok ama evlatlara gelince para çok. Bayılacam artık bu dursun bizi çok pis sınıyor.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olcan,Umut,Tarık,Donk,Salih bunları da Eren Derdiyok ve Visca gibi isimler için takasta gönderebilirsek güzel olacak..Umut ve Olcan'ı Kasımpaşa alır bence.

Sneijder, Telles, Muslera ve Dzemaili bence kesin gidecekler. Podolski de yüksek ihtimalli. Yüksek maaşlı yerlileri de postalarlar bana göre, bunları yollayan adam yerlileri takımda tutarsa kendi ayağına sıkmış olur. Selçuk kalır muhtemelen indirim yaptırılıp.

Yabanci futbolcuya gelince para yok yerliye gelince selale gibi akiyor, dogru yabanci transferde komisyon koparamiyorsunuz da ondan, allah sizi bildigi gibi yapsin

Son yıl Galatasaray dışında maç izleyemedim ama milli takımdan falan gördüğüm en son Serdar'ı beğeniyodum bu arada. Ne derece iyidir tartışılır da Semih'le kıyaslamak hakaret olur o kadar da değil

Son yıl Galatasaray dışında maç izleyemedim ama milli takımdan falan gördüğüm en son Serdar'ı beğeniyodum bu arada. Ne derece iyidir tartışılır da Semih'le kıyaslamak hakaret olur o kadar da değil

serdar kalite bir stoper, semih'ten iyi oldugu aşikar ama sakat bir stoper.

cam adam. gökhan zan 2 olabilir.

3 tane gereksiz adamı elden cıkartmak ii ama 4 m euro cok para. şenol'un ısrar ile istemesine rağmen fiko 3'ten fazla vermem demisti.

yaw birkere stoper önemli bir transferdi, alacagin adam defansina level atirmasi gerekliydi sen git tonca parayla serdari al oda ancak elindeki ched ve hakan ayarindan olsun.

Yabanci futbolcuya gelince para yok yerliye gelince selale gibi akiyor, dogru yabanci transferde komisyon koparamiyorsunuz da ondan, allah sizi bildigi gibi yapsin

Aynen öyle sayemizde dursun otellerine bir yenisini daha ekleyecek.Yerliye gelince ffp yok yabancıya gelince battık bittik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt