Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kulüpte is yapan tüm topcular yollanıp daha düsük seviye adamlar alınacak.

seneye anadolu formatında bir Gs icin temeller atılmaya basladı.

İmparator terimin Galatasarayı tamamen batırma hareketleri başladı, varan bir,serdar aziz 4,5 milyon euro, varan iki sabri ile yeni sözleşme. Elbet saçmalıkların devamı gelecek,gazcı hoca ve dursun bu takımı iyice batırıncaya kadar. Şimdi sıra sneijder,muslera satışında,mümkün olduğunca futbolu bilen kaliteli yabancılar satılmalıki gazcı hocanın futbol cehaleti ortaya çıkmasın ,gazcı ve yerli futbolcu çetesi klübü istedikleri gibi yönetsin.malesef durum kötününde kötüsü ve türkiyenin en kötü yönetilen klübüyüz.

serdar kalite bir stoper, semih'ten iyi oldugu aşikar ama sakat bir stoper.

cam adam. gökhan zan 2 olabilir.

3 tane gereksiz adamı elden cıkartmak ii ama 4 m euro cok para. şenol'un ısrar ile istemesine rağmen fiko 3'ten fazla vermem demisti.
Fatih Terim transferi gibi geliyo bana. Her ne kadar Terim'in transferlerini beğenmesem de sakatlığını milli takımdan takip etmiştir diye düşünüyorum. Umarım dediğin gibi cam adam çıkmaz.

D5803 cihazımdan gönderildi

Biz dedik gazcı hoca Galatasarayın mevcut borc yükünün en büyük sorumlusudur diye, gazcı son darbeyide bu dönemde vurup klübü iflas ettirecek.

Fatih Terim transferi gibi geliyo bana. Her ne kadar Terim'in transferlerini beğenmesem de sakatlığını milli takımdan takip etmiştir diye düşünüyorum. Umarım dediğin gibi cam adam çıkmaz.

abi avrupa'da futbolcu kıtlıgı mı var? scoutlarımız gayet güzel calısıyor, topcular buluyor ama biz gene gidip anadolu topcularına cuvalla para veriyoruz.

serdar net olarak terim transferi.

terim'i bu dakikadan itibaren desteklemiyorum. bu hamle ile kulübün icine edecegini kanıtladı.

iddalar daha da korkutuyor beni. muslera-sneijder-podolski-bruma-telles-dzemali gibi iş yapabilecek tüm adamlar yollanabilirmis.

abi avrupa'da futbolcu kıtlıgı mı var? scoutlarımız gayet güzel calısıyor, topcular buluyor ama biz gene gidip anadolu topcularına cuvalla para veriyoruz.

terim'i bu dakikadan itibaren desteklemiyorum. bu hamle ile kulübün icine edecegini kanıtladı.

iddalar daha da korkutuyor beni. muslera-sneijder-podolski-bruma-telles-dzemali gibi iş yapabilecek tüm adamlar yollanabilirmis.

Elli bin kere uyardık..

Elli bin kere uyardık..

abi bi adam hicmi akıllanmaz. yabancılar sürekli basarısız olunca dedim gene terim gelsin, takımı tanıyor ülke futbolunu tanıyor ama bunlarda bizi kurtarmayacak gibi gözüküyor.

adamda hic transfer aklı yokmus, buna net olarak kanaat getirdim.

rikerik'i cok arıcaz.

Haklısın ben zaten transfer sezonu başında yönetimden tek beklentimin çöpleri yollayıp yeni çöpler almaması, alıyosa bile çuvalla para vermemesi olarak belirttim.

Dediğin adamlar bence de kesin yollanacak yoksa 45milyon maaş bütçeli takım kurcaz demezlerdi o konuda en ufak bi umudum yok şahsen.

geçen bununla ilgili konuşma oldu olursa transfer komisyon transferi olur.millet 3e 5e oyuncular alır sonra 30 a 40 a satar şimdi serdarı planlımı aldılar sağlık kontrolünden nasıl geçti

geçen bununla ilgili konuşma oldu olursa transfer komisyon transferi olur.millet 3e 5e oyuncular alır sonra 30 a 40 a satar şimdi serdarı planlımı aldılar sağlık kontrolünden nasıl geçti

planlı alındı tabi.

bjk bile 3m euro'dan bir kurus fazla para vermem dedi. sen ne die 4.5 m euro veriyon. avrupa'da stoper mi kalmamıs?

5m avro mu :DD Yapma.

valla bu ortamda mümkün. s.aziz'e 4.5 m euro vermenin şokunu atlatamadım.

neden s.aziz?

gecen sene gitmissin kimsenin tanımadıgı carole ile denayer'ı getirmissin mesela. gayet güzel hamle.

bu adamları kim buluyorsa söyle stoper bulsun, ön libero-kanat-santrafor bulsun.

avrupa'da bizde is yapabilecek tek stoper s.aziz mi abi.

yıllar geciyor, kazıklar yiyoruz, en son avrupa seni men ediyor ama kafalar degismiyor.

Serdar'ın bize gelmesinde Hamza'nın Bilal isteği etkili olmuştur,yoksa bjk 5+pektemek falan veriyordu.Transferde Türkiye'den çıkamama nedenimiz bence ödeme şekli,4-4.5 Verdiğimiz Serdar için 2-3 yılda ödenir o para..keşke Eren,Visca,Ndiaye gibi isimler öncelik olsaydı

Serdar'ın bize gelmesinde Hamza'nın Bilal isteği etkili olmuştur,yoksa bjk 5+pektemek falan veriyordu.Transferde Türkiye'den çıkamama nedenimiz bence ödeme şekli,4-4.5 Verdiğimiz Serdar için 2-3 yılda ödenir o para..keşke Eren,Visca,Ndiaye gibi isimler öncelik olsaydı

şenol ısrar ile istemesine rağmen fiko 3'ten fazla vermem dedi. 5 m euro nerden cıkıyor?

Brumayı sağa sola kitlenecek zaman değil, dün bir kez daha gördük hızlı adamların neler yapabileceğini bileğide yumuşak brumanın tek sıkıntısı son vuruşları oda olur zamanla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt