Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın Serdar Aziz transferinde Bursaspor'a verdiği Bilal Kısa'nın menajeri Bilal'in gitmek istemediğini açıkladı (via @ertansuzgun

Serdara verilen 4.5 milyon e dan o üç oyuncunun yıllıklarını çıkartın o kadar bonservis verdik, o üç oyuncu satacakmıydık hayır, kiralasan parasını sen ödüyorsun, yani serdar 2 milyon e felan geliyor, Kayserili hesabı:)
Adamlari 3 senedir kiraliyoruz zaten parwsini ne zaman verdik. Ayrica bu oyuncular bursaya gitmeyi kabul ettigine gore onlarla da konusulmus. Serdari almasan bu adamlara bursa seni istiyor alin bonservisleri desen bu transferler bize 2.5 milyin euro kar olarak donerdi.

Olcan umut gibilerini vermisiz gibi davranmayin. Zaten her sene kiralayip girdi cikti olmayan bir oyunculari gonderdik. Orta sahadan birde 3 adam bosalttik. Emre-bilal-furkan ucu de yedekte is yapardi simdi burayi yedeklemek icin oyuncu almak zorunda kalacagiz. Zarar edip etmedigimze birde boyle bak. Yillik maliyet 40 milyon euro olacak deyip 700+700+800bin euro alan uc aeami gonderip 2 milyondan oyuncu almakta degisik bir kafa.

Daha elinde hamzanin iteledigi ve 50 bin euro verip almadigi jem denilen adam var, jem yerine niye furkani istedi oturup dusunelim

Dursun Özbek: Teknik kadronun sunduğu raporlar doğrultusunda Galatasaray’ı daha güçlü hale getirmek için yeni transferlere başladık.

xd

Jem'i begenmezse, donk var, salih dursun var, tarik camdal var, umut bulut var, var oglu var anasini satiyim, nerde cöp varsa bizim takimda

şimdi ciddi bir soru hocamız belli değil, serdar aziz'i kim istedi? hangi teknik kadro?

Dursun Özbek: Serdar’ı uzun süredir şahsen de takip ediyordum. Kendisine yeni takımında başarılar diliyorum

:red:

Kim bilir kaç para verildi 4m€ deniliyor yazıklar olsun şu paraya en kral stoper alınırdı.

Serdar Aziz'i istiyorsan en azından Umut'u Olcan'ı Tarığı Jem'i Sercan'ı falan itele gitsin. Mal mıyız anlamadım. Olcan'a verecekleri paranın üstünü biz tamamlardık. Saçma sapan adamları vermişler. Bonservisi düşürüp alsalar neyse. Kazık rakamlar..

Serdarin tipe bak ya
Bu herif cümle bile kuramıyor
Birde lider diyenler vardı.

Vizyonunuza edeyim sizin

Lanet gelsin Dursuna!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt