Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu anadolu kulüplerine helal olsun büyük takımları resmen haşlama keriz gibi yoluyorlar. adı sanı duyulmamış adamları sudan ucuza getirip iki parlatıp iyi iteliyorlar.
ozan tufan , mehmet topuz , ryan donk , tarık çamdal , ali turan vs vs say say bitmez.

sen elindeki tek çöpünü veremezsin onlara

Son düzenleme:
Fatih hoca + Song + Dembele, bunlar da gelsin butun dertler bitsin.

Ya Fener Ozana Alpere 7 attı kimse bu kadar büyük maliyet demedi medya taraftarı tahrik etmeye Çalışıyor

Rodallega
Bruma-Dzemaili-Sinan
Selçuk-Song
Carole-Balta-Serdar-Linnes
Muslera

Yeni kadromuz hayırlı olsun arkadaşlar. Ben insaflı davrandım iki tane genç koydum aslında olacak kadro bu bile değil.
​

Rodallega ve Serdar ikiside iyi alternatif. Gerci Serdar alternatif icin baya pahali geldi. Rodallega gelirse bir forvet (Dembele..) kesinlikle sart. Bir tas gibi ön Libero belki'de bir Kanat oyuncusu aldikmi sampiyonuz. Büyüg Basgan ABV DURSUN!!!

Rodallega ve Serdar ikiside iyi alternatif. Gerci Serdar alternatif icin baya pahali geldi. Rodallega gelirse bir forvet (Dembele..) kesinlikle sart. Bir tas gibi ön Libero belki'de bir Kanat oyuncusu aldikmi sampiyonuz. Büyüg Basgan ABV DURSUN!!!
?? Başkanınızı ve Takımınızı tanıyamamışsınız, Serdar da Rodallega'da direkt ilk 11 için yapılan transferler.

Güzel bir ön libero bulsak aslında ortasaha 3'lü şekilde Dzemaili-Transfer-Selçuk şeklinde olabilir. Sneijder sol hücum, Sinan ya da Podolski'den iyi olan sağ hücum ve santrafor.

takimin ciddi defansa ihtiyaci var iken, serdar aziz gibi müzmin sakati almak aptalca bi is, hele 4 milyon vererek.

Takimin sag beki yok, orta sahasi yok, forvet yok. Ve yaptiklari isler yine alternatif oyuncular ile takimi doldurmak.

takimin ciddi defansa ihtiyaci var iken, serdar aziz gibi müzmin sakati almak aptalca bi is, hele 4 milyon vererek.

Takimin sag beki yok, orta sahasi yok, forvet yok. Ve yaptiklari isler yine alternatif oyuncular ile takimi doldurmak.

ciddi bir sakatlık gecirirse aldıgımız paraya çin'e satalım gitsin. bura bakımevi deil anasını satim.

Rodallega gayet iyi transfer ya, ama eto olayı demekki yalanmış yada Eto+Rodallege olacak...

Rodallega ayağında top tutma kafa topları iyi uzaktan şutları iyi , alınabilecek güze bir isim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt