Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gareth baleyi sahadan silmesinin ardından semih kayayı turnuva sonrası okutabiliriz

Rodellaga haberini ntvsporda girdi.Yanina birde genc super olur

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rodallega iyi topcu ama ilk 11 icin degildir umarim

ama yedek topculara yaklasik 2 milyon euro veriyoruz, o da düsündürüyor insani

Biri beni son duruma getirebilirmi renktaşlar, biri dembele diyor biri balanta bitti diyor???? Çılgın dursun taraftarı coşturuyormu nabiyor? İşteyim şuan hepsini okuyup takip edemiyorum

Rodalyega ne abi ya siz ciddimisiniz beyler yedek olarak bile boş transfer

Birincisi, Ben Serdar olayına olumuz bakmıyorum. Eğer sakatlanmazsa (ki Gomez için de böyle deniyordu kargalara gelmeden önce) çok iyi bir transfer ki milli takımdaki yerini almak için bayağı asılacaktır maçlara

İkincisi, Rodellaga olayı (ki yalan değilse) da kötü değil tek kriter bonservisi olur ona bakmak lazım...

Dembele+Rodallega+Emre

forvet hattı seneye yeterli olur.

İlk 11 için alıyorlarsa Rodallega'yı o zaman hatalı transfer tabii.

Serdar azize verilen para tartisilir,o paraya avrupadan kalteli isim alinabilirdide denilebilir,üc tane kadroda düsünülmeyen isimlerin yillik maliyetinide hesaba katip uygun transfer denilebilir
Yanliz su var,dogru zamanda Serdari aldik,iki üc sene önce eksikleri vardi,büyük takimda sabir gösterilmezdi,bir iki sezondur kendisini cok gelistirdi,rahat oynar bizim takimda

Dembele+Rodallega+Emre

forvet hattı seneye yeterli olur.

İlk 11 için alıyorlarsa Rodallega'yı o zaman hatalı transfer tabii.

Emre ye gerek yok bence, Volkan 3. forvetimiz olsun, gerekirse Poldi ve Sinan da oynar

Eren derdiyoku alın kardeşim adam hem pivot hem tekniği var pas oyununa adapte biri sürekli oyunun içinde rodayega da bunlar yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt