Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kargalar bizim transferlerle dalga geçiyor.

Ulan elalem daha dün ne olduğunu unutmuş. Evet belki yönetiminiz transfer konusunda daha iyi ama unutmayın ki biz hep böyle devam edecek değiliz.

Kötü günümüzde bile ülkedeki kupaları süpürdük siz ise altın çağınızda ancak lig şampiyonluğu aldınız.

Birde iyi günümüzde neler yapabiliriz düşünün eyy kargalar. Makatınız bu kadar yüksekten uçmasın. Galatasaray bir koyar ağızın açık izlersin.
Elbet Aslan uyanacaktır. O zaman uçacak yer bulamayacaksınız

Ulan Game of Thrones gibi konuşma oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Pardon da neyle dalga geçiyorlar ki?

Bir defa hocalarının en çok istediği stoperi biz aldık. Kendi muhabirleri bunu söylüyor.

6.bitirdiğimiz sezonda şampiyon olmalarına rağmen transfer çalımı atıyoruz.

Ben burada dalga geçilecek bir şey göremiyorum.

Bu Nuri Şahin abartılmıyor mu?

Nasıl Real'e gitti , Dortmund'da kalıyor hayret ediyorum. Öyle aman aman bir izlenim vermedi hiç bana

Bu Nuri Şahin abartılmıyor mu?

Nasıl Real'e gitti , Dortmund'da kalıyor hayret ediyorum. Öyle aman aman bir izlenim vermedi hiç bana

Aslinda bakma çok temiz oynayan bir topcu bizde iş yapar ama fazla beklentiye girmemek lagzim nuriyle ilgili.

İnler, Nuri, Topal falan kimi alıyorsak almamız lazım.

Takımda Selçuk dışında yerli orta saha kalmadı.

Aga hersey çok net belli Dursun hoca belli olmasa kesinlikle 4.5 liralik yükün altına girmez heleki o hoca yabanci olacaksa kesinlikle olmaz ya Serdari fatih terim istedi yada yolumuza Rikerinkle devam edecegiz bence hollandali hoca gibi bu sezon gidecek gibi gözüküyor.

Eğer hücuma ve transfer yapacağımız diğer noktalara yaş olarak genç ve kaliteli, tempolu adamlar alacaksak Topal'ı alalım. Topal tam sigorta. Gönder bekleri ilerde oyna.

Kargalar bizim transferlerle dalga geçiyor.

Ulan elalem daha dün ne olduğunu unutmuş. Evet belki yönetiminiz transfer konusunda daha iyi ama unutmayın ki biz hep böyle devam edecek değiliz.

Kötü günümüzde bile ülkedeki kupaları süpürdük siz ise altın çağınızda ancak lig şampiyonluğu aldınız.

Birde iyi günümüzde neler yapabiliriz düşünün eyy kargalar. Makatınız bu kadar yüksekten uçmasın. Galatasaray bir koyar ağızın açık izlersin.
Elbet Aslan uyanacaktır. O zaman uçacak yer bulamayacaksınız

Ulan Game of Thrones gibi konuşma oldu

Ya Volkan sen de bunların forumlarında bizim forumdan daha çok takılıyorsun vallahi . Gerek yok, bu Ada'mlar o kadar örselenmiş ve geri plana itilmiş ki ; milli takımda Ozan'ı Fenerliler , Selçuklu Semih'i biz kötü olunca hatta iyi olunca bile yeriyoruz ama bunlar görmediği için Twitterde , Facebook ve forumlarında Cenk olsun Oğuzhan olsun bu olsun hatta Yasin'i bile yanına messi gördüğüm Olcay saçmalığını oynatılmadığı için depresyona giriyorlar . Bunu anlatmamın nedeni , bjk büyük klüp değil ki onların saçma düşüncelerini merak edip de forumlarında takılıyorsun . Git antuda takıl daha iyi yine onlar da bizim kadar olmasa da büyük bir klüp .

Valencia, Everton ve Inter Nani yi istiyorlar. [Di Marzio]

Pardon da neyle dalga geçiyorlar ki?

Bir defa hocalarının en çok istediği stoperi biz aldık. Kendi muhabirleri bunu söylüyor.

6.bitirdiğimiz sezonda şampiyon olmalarına rağmen transfer çalımı atıyoruz.

Ben burada dalga geçilecek bir şey göremiyorum.

Görmemişin...

Yılların ezikliği reis

Manuel Marin‏@ConMdeManu 1 uur1 uur geleden
Sigue pidiendo el Brujas por Diaby al Galatasaray, 5,5 millones y la inclusión de un jugador de su interés. Ahora mismo no hay acuerdo.

Diaby için 5.5m avro önerdik. şuan anlasma yok diyor.

Ya Volkan sen de bunların forumlarında bizim forumdan daha çok takılıyorsun vallahi . Gerek yok, bu Ada'mlar o kadar örselenmiş ve geri plana itilmiş ki ; milli takımda Ozan'ı Fenerliler , Selçuklu Semih'i biz kötü olunca hatta iyi olunca bile yeriyoruz ama bunlar görmediği için Twitterde , Facebook ve forumlarında Cenk olsun Oğuzhan olsun bu olsun hatta Yasin'i bile yanına messi gördüğüm Olcay saçmalığını oynatılmadığı için depresyona giriyorlar . Bunu anlatmamın nedeni , bjk büyük klüp değil ki onların saçma düşüncelerini merak edip de forumlarında takılıyorsun . Git antuda takıl daha iyi yine onlar da bizim kadar olmasa da büyük bir klüp .

Transfer olduğu zaman bakıyorum ne düşünüyorlar diye reis

Bakalım nasıl bir dönüş yapmışlar çünkü 2-3 hafta önce "Şenol hocamız SERDAR'ı istiyormuş , iyi vizyon" falan diyorlardı

Son düzenleme:
Manuel Marin‏@ConMdeManu 1 uur1 uur geleden Sigue pidiendo el Brujas por Diaby al Galatasaray, 5,5 millones y la inclusión de un jugador de su interés. Ahora mismo no hay acuerdo.

Diaby için 5.5m avro önerdik. Su an anlasma yok diyor.

İyi mi bu Diaby? Youtube videosuna bile bakmadım

Serdar aziz kadroda 14 ilk 18 de 7 yerli olucagi icin iyi transferdir rakam cok yuksek ama rodaelga da gelmis sanirim. Song dembelede gelirse iyi olur

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt