Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim Albayrak: İtalya'dan dost olmaz kardeşim, yazıklar olsun.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ft gelirse artık gidene kadar maçları izlemeye ara veririm galiba

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neyse en azından yeni teknik direktörümüz belli oldu.

Bu da güzel haber.

Artık önümüze bakma zamanı.

Bencede Sneijder gidecek.Dursunun satilmicak demesi strateji. biz satmiyacagimizi soylemistik satmak isteseydik satmicağız demezdik.kendisi gitmek istedi yapacak bisey yok deyip taraftar tepkisinden kurtulmanin hesabini yapiyor

Muslera da yolcu yerine Türkiyenin en iyi kalecisi Onur getirilmeli
Aydın sen fenerli misin olm öyleyse itiraf et bilelim nedir yani bu takımdaki en iyi topçulara olan garezin? Hani futbolcu filan olsan kıskanıyorsun diyeceğim bazı isimler gibi ama random bir vatandaş iken bu çekememezliğin hiç hoş olmuyor karşiiim.

Takımı genç dinamik oyuncular ile doldurursun diye eklemişim yazıda kazanılan tasarruflar ile. Asıl senin gibi zihniyetlerin yüzünden bu kulübün borcu bukadar. Neyse iyi akşamlar tartışmaya girmek istemiyorum.

Aslolan Galatasaray !!!
Allahtan su zihniyete kanip 98de hagiyi satmadik ne de olsa yaslanmisti cok para aliyordu. Ha birde 4-4-2 oynayamazdik onunla dogru ama kismet iste allahin mucizesi diyelim biz

barış yurduseven ‏@barisssn 12 dk.12 dakika önce
Son dakika :
Geri dönüyorlar...
Melo yeniden Galatasaray'da...
Son halka; Fatih Terim...

Hoca gelince 4-4-2 oynayacağız diye bir kural yok yav.

hatta ben daha çok 4-3-3/4-2-3-1 oynayacağımızı düşünüyorum.

Sneijder ayrılırsa onunla bir ilgisi olmaz yani.

Aydın sen fenerli misin olm öyleyse itiraf et bilelim nedir yani bu takımdaki en iyi topçulara olan garezin? Hani futbolcu filan olsan kıskanıyorsun diyeceğim bazı isimler gibi ama random bir vatandaş iken bu çekememezliğin hiç hoş olmuyor karşiiim.

Yoo en iyi topçularına garezim yok

Selçuk,Burak'ı çok severim mesela

Burak gitti üzüldük

Bunlar Meloyu alıp orta saha almazsa şaşırmayın. Artık iyice yatışa geçer orta sahamız

Sent from my iPhone using Tapatalk

sneijder gidecek diyenlerin ağzına biber sürelim arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt