Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat transferi bir an önce açıklansa da güzel bir haber almış olsak.

Yaa takıma primci adamları almaya gerek yok

Bak Fener nasıl beleşe müthiş adamlar buluyor

Muslera
Linnes Chedjou Serdar Telles
???? Song
Sinan/Poldi Sneijder Bruma
????

Şu ??? Lere iki sağlam transfer bizi şampiyon eder..

ClkyIJnWEAAACwZ.jpg

nordin_amrabat_iki_takim_anlasacak_1.jpg

Amrabat+Melo camiamıza hayırlı olsun.

Bi yazı okudum sizinle paylaşmak isterim. Fatih Terime siyaset desteğini çekmiş. Milli takım için düşünülen iki isim var biri Şenol Güneş Diğeri Aykut Kocaman. Siyaset diretirse Şenol Güneş için bize yaşattıklarını BJK ye yaşatmaları yakındır. Al aşağı olacaklar gibi duruyor. A Kocaman ile Şenol Güneş arasında tercih yapılırsa çoğumuza göre Şenol G. ağır basar. Bakalım süreç ne gösterecek. Eğer Şenol hoca milli takıma geçerse önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışı GS-Fb arasında geçer diye düşünüyorum bilmiyorum siz ne derseniz.

Amrabat mevzusunu açıklayabilecek bir renktaş var mı?

Wes Everton'a gitmez, nedeni belli: bu tür dünya klasmanı oyuncular son dönemlerinde 5 büyük ligin orta seviye takımları yerine diğer liglerin büyüklerine gidip kupa kaldırıp zengin olmayı seçer.

SON DAKİKA | Melo tekrardan Galatasaray'da. (TRT Spor Muhabiri: Barış Yurduseven)

Renktaş o zaman Sneijder'i de yollamak lazım, son sezon çok kötüydü. Ayrıca Melo'nun neden kötü olduğunu, geçirmiş olduğu ameliyattan anlamamız gerekir. Ameliyattan sonra kısmen toparlamıştı.

Dmc pozisyonu ile 10 numara pozisyonu farklı

Dmc pozisyonu tempo eksikliğine gelemez ama 10 numara pozisyonu öyle değil. Orta sahan ne olursa olsun "it" gibi olmalı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt