Boğaç Bozkurt
Parçalı Üye
- 19 Mayıs 2014
- 3.476
- 3
- 608
Düzgün konuş takımının KAPTAN'ı hakkında
Hadi ulan moloz! Başlarım senden de kaptan bozuntusu sürüngenden de biatçi troll seni.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düzgün konuş takımının KAPTAN'ı hakkında
Hadi ulan moloz! Başlarım senden de kaptan bozuntusu sürüngenden de biatçi troll seni.
Galatasaray takımının KAPTAN'ı
Senin şu yaptığın bildiğin terbiyesizlik haddini bil yoksa bildiririz gerçek taraftarlar olarak
sen bi agzini calkalada gel nolursa olsun takimin emekci kaptanina ve forumdaslarimiza laflarindan ötürü seni kiniyorum
Seni de o metresliğini yaptığın leş kaptan bozuntunu da geçirmeyim elime görürsün haddi troll seni..
Ne alaka bu şimdi? O dönem sadece Hagi değil komple proje takımı vardı elinde.
Şu an senin elinde bir sneijder in var bir muslera ve bir iki oyuncu ve büyük hedefe getirecek hiç bir projen yok.
Sneijdersporculugu bırakın.
Aslolan Galatasaray !!!
Emekçi kaptan mıValla asgari ücretle çok zor şartlarda çalışıyor. Sen de her yerini çalkala, ben de seni kınıyorum!
Hadi lan oradan Sneijdersporcu seni
Bakalım gittiğinde ne yapacaksınız çok merak ediyorum![]()
Sneijder'i göndermeye hiçbirinizin gücü yetmez. Rahat olAma leş Selçuk gidince siz kime tapacaksınız acaba?
Öyle bir olay olmayacak merak etme
Selçuk futbolu Galatasaray'da bırakacak büyük KAPTAN kendiside açıkladı zaten