Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 38.100
- 10.883
- 2.838
renktaşlar lütfen seviyeyi düşürelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin kaptanın futbolu çoktan bıraktı zaten. Haberin yok mu?![]()
2015/2016
Sneijder : 5 gol 7 asist
Selçuk : 11 gol 4 asist
Anlıyorum![]()
Muslera yı satmadım bu bir.Yahu dalga mi geciyorsun fatih daha 1sene once lige damga vuran iki adam wesley ve muslera neden hep en iyi adamlari elden cikarma uzerine kuruyoruz. Bir takimin 1 yane lideri olur geri kalan isci olur ama bizde herkes lider herkes padisah. Hayir sneijderi muslerayi satip kar yapiyorum saniyorsunuz siz sorun burada isimcilik yapan yok burada.
Sneijder muslerayi hadi sattin 15 m aldin
Tarik,hakan,semih,selcuk,olcan,yasin,umut,sabri,cenk, jem, su adamlara dagitilacak o para anlatabiliyor muyum.
Muslera sneijder podolski dahil tum takimi sifirlayip gelecek bonservis ve acilacak yilliklarla sahane caga ayak uyduran transfer yapacaksak ok. Olmayacagina gore bosa burda sneijder musleramuhabbeti donuyor. Basindaki adamlar 1senede cektikleri otel kredisi olan 20 milyon euroyu cop ettiler en az bi okadar daha lazim tamamlanmasi icin boyle ortamda bu iki topcuya 30 verseler qnca tamam derim isin ozu
Organize penaltı golleriAllah bilir sen gol sayılarına bakarak Alex'i de Hagi'den üstün görüyorsundur..
Alex'miKariyer olarak Hagi
Ligde Alex
Doğrular bunlar
Aptal bir İtalyana tepki koymuştu formaya değil