- 26 Kasım 2012
- 186.663
- 261.555
- 5.998
aydin fbli mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayın kardeşlerim Aydın kuş diyorum inanmıyorsunuz gittim geldim hâlâ forumda mevcut yuh lan böyle gsclik olmaz
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle sherlock.aydin fbli mi
Aptal bir İtalyana tepki koymuştu formaya değil
Maalesef hayri.aydin fbli mi
Niye birader bütüm yabancılar süper topcumu oluyor. O zaman Hayrovic neydi ?Bize yabancı bir oyuncuyu hazır bir yerliye tercih ederim diyebilecek hoca lazim.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Melo uygun bir ücrete rotasyon oyuncusu olarak gelecekse hayır denmez.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Donkun ilk 11 oynadığı takımda Melo rotasyon olarak gelecek ?
Fatih gelirse kalır mı sence yada durdururlar mı?Gittiği falan yok saçmalayıp durmayın ya. Her transfer dönemi medya adamı bi yere gönderiyor zaten siz bari çanak tutmayın buna
Fatih gelirse kalır mı sence yada durdururlar mı?
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu sozumden evlatçılık yapmayan bir hoca istediğimi cikarmanı beklerdimNiye birader bütüm yabancılar süper topcumu oluyor. O zaman Hayrovic neydi ?
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galatasaray da Fener de BJK de diğerleri de 2-3 yıllarını gözden çıkarıp adam gibi sistemli yapılanmalar, gençleşmeler ve mali disiplin yakalamazlarsa ancak körler sağırlar birbirini ağırlar misali İstanbul ligi çerçevesinde şampiyonluklarla övünüp dururuz. Edirne'den öte 40 yılda bir kupa ve çeyrek finallerle kendimizi tatmin ederiz.
Milli takım da çok tokat yer böyle.
Senelerdir kandiriyor forumu. Banlayin su kusu artik. Double agent gtfo, lescuk da yanina al.
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Kweuke mi rodallega mi rtas