Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melo gıttıkten sonra selcuk düzeldi katılırım..

Takım halinde kötü olan bir sezonda izlemesi en keyifli isimlerden biriydi

Emre gibi gerçekten yırtıcı bir isimle oynarsa KAPTAN ağırlığını koyacaktır

Bu isim ilgi manyağı,primci,tatilci bunları hepsini birada barındıran Melo olmamalı

Melo'nun da Selçuk'un da son kullanma tarihleri 2014de filan çoktan bitti. O saatten sonra Melo'nun ve Selçuk'un oynadığı ortasaha özellikle Avrupa'da rezil olurdu öyle de oldu.

İkisi de yatıp kalkıp Elmander ve Necati gibi adamlara dua etsinler.

Melo'nun da Selçuk'un da son kullanma tarihleri 2014de filan çoktan bitti. O saatten sonra Melo'nun ve Selçuk'un oynadığı ortasaha özellikle Avrupa'da rezil olurdu öyle de oldu.

İkisi de yatıp kalkıp Elmander ve Necati gibi adamlara dua etsinler.

Saçma sapan konuşma yahu.
Azıcık mantıklı konuşun. Selçuk için dediğin olabilir fakat Melo için diyemezsin bunu. Necati Elmander mi vardı ondan sonra ki sezonlarda. Adam çıkıp çatır çutur topunu oynadı.

Hala vursun kırsın agresif oynasın rakibi korkutsun diye futbolcu isteyenler net ergendir adam sahada başkasına atarlanınca bu ergenlerin içi kabarıyor tatmin oluyorlar diye topcu oynatılmaz geciniz

Hala vursun kırsın agresif oynasın rakibi korkutsun diye futbolcu isteyenler net ergendir adam sahada başkasına atarlanınca bu ergenlerin içi kabarıyor tatmin oluyorlar diye topcu oynatılmaz geciniz

Bir takım hayal ediyorum ki kenarda düzgün giyimli bir kurt Alman ekolünün temsilcisi hoca, sahada Muslera Sneijder Carole Linnes Darida Sinan Telles gibi tertemiz adamlar...

Ah ulan ah

leşçuk lakabını o arkadas da mı kullanıyormuş :)
aaa ne tesadüf ...hayret .
tüm türkiyenin diline pelesenk olan bazılarına göre nam-ı diğer xelçuk efendinin hakiki lakabı leşçuk dedik diye neden kızdın ?

Bu arkadaş gs kaptanına lakap takmak suretiylen hakaret etmekte son günlerde bu tür durumlarda cezai durumlar uygulanmıstır o yüzden gereginin yapılması icin raporluyorum

Dortmund da 55.000 kombine sahibinin sadece 84 tanesi hariç hepsi yeni sezona kombinelerini yenilemiş.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Melo psikolojik olarak üstünlüktür. Sadece bu yüzden gelsin isterim. + Kimse geçen sezon yokluğunu hissetmediğimizi söylemez sanırım.

Hamza Bilal ile kapatmaya çalıştı, Aptalca bir hamleydi olmadı. Denizli Donkla kapatmaya çalıştı olmadı. Ched ile kapatmaya çalıştılar olmadı. Balta ile denediler yine olmadı.

Verir yönetim 8-10 alır sağlam birini, o zaman Melo olmasın derim. Fakat şu şartlarda Melo gelsin sorun yok.

Melo ile ilgili şöyle de bir gerçek var, Yerini oyun olarak 8-10 artık her neyse verip doldurabiliriz fakat Psikolojik olarak asla yeri dolmaz. Bundan 10 yıl sonra da Felipe anılırken ne günlerdi diyen bir çoğunluk olacaktır.

Ya beyler ljajic 7 milyon euro imiş alsak hata mı ederiz anlamıyorum ki sat poldi yi getir en azından gerçek kanat oyuncumuz olur

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt