Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La bu Serdar Aziz madem bu kadar iyi bir tane defansin olmadigi milli takima neden cagrilmadi? Anlamak mumkun degil

rodellega 1.7 m euro geldi ise birsey demem.

geri kalan gereksiz topcuları kullanarak eren derdiyok ile aminu'yu almak lazım.

Balanta Serdar Aziz kısa bi defans ikilisi olmaz mı?

Boy çok önemli değil serdar sert iyi hava topu alıyor balantada maşşallahı var ayağı temi süratli baalanta serdar ikiliis ligin üstünde kalitede olur zaten bizim genlerimizdr topa hükmetme ayağa pas yapma var o yüzden sorın teşkil etmez kaliteli olur ama o defamsın önüne adam lazım song olur kranevittrr olur ikisi olursa daha iyi olut

Serdara verilen paradan anladığım bonservis konusunfs sıkntımız yok yönetim eldek çöpleri gönderip maaş bütçesini düşürmek istiyor gördüğüm kadarı işe

Gunaydin gencler sicktan dotumden ter akiyor uyku filan birakmadi ulan dursun hep senin cenabetliligin yuzunden yaniyoruz

Fiko Töreyi kitleyemedi,adamlar Feghouliyi bedavaya almış Töre malına 15 küsür mü verecekler

Müzmin sakat, yılda 30 maçı yok

2015/16 21 maç
2014/15 27 mac
2013/14 20 mac
2012/13 19 maç
2011/12 26 maç
2010/11 15 maç
Ya bu sakat olayı da çok komik adamı zaten sağlık kontrolünden geçirmiyorlar, ayrıca müzmin sakat denilen Sneijder hakkında yazılanlar (burada bile) ve geldikten sonra kaç maç oynadığı ortada bize gelmeden önceki istatistiklerini bir incele istersen, bir de buradakilerin çoğunun yaşı tutmaz Linderoth vardı hayatta sakatlanmamış bize gelene kadar adam oyun oynayamadı sakatlıktan, fener Bursadan Pingel diye Danimarkalı aygır almıştı tsyd kupasıydı sanırım daha bizimle olan ilk maçında sakatlandı futbol hayatı bitti,e Hamit geldiğinde hepimiz havalara uçmadık mı yalan yok bende çok sevinmiştim e ne oldu,geçiniz bunları arkadaşlar

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen haftalarda Mehmet Ekici, şimdi de Nuri Şahin'in adı geçiyo. Nuri'yi istememekle birlikte bu iki adam da yedek için düşünülmüyodur muhtemelen. Acaba Selçuk'u da mı gözden çıkardık.

Geçen haftalarda Mehmet Ekici, şimdi de Nuri Şahin'in adı geçiyo. Nuri'yi istememekle birlikte bu iki adam da yedek için düşünülmüyodur muhtemelen. Acaba Selçuk'u da mı gözden çıkardık.

transferi sadece(!) yönetim yaptığı için mantıklı olarak -özelliklerini değerlendirip- transfer yapmalarını beklemiyorum.

Balanta'yı Dany'e çok benzetiyorum o yüzden soğuk bakıyorum oraya Grangvist tarzı bir isim alırsak daha iyi olur yada Porto'dan Maicon olabilir belki Telles'e karşılık takasta verebilecekleri oyuncular arasındadır. Orta sahaya Macaristan'dan Adam Nagy olabilir yedek olarak sonuçta Jose, Dzemaili, Bilal'in gideceği Donk'un gönderilmek istendiğini biliyoruz yani yedek olarakta bir orta saha lazım az maliyete iyi iş yapabilir.

Durum tamamen bundan ibaret.

c7ae62334f30f7e7078d35dcc38752e6.jpg

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Juveyi şutladığumızdan beri contenin bize garezi var zaten maçı verdiler bilerek
Dün de kaç defa okudum bu dediklerini burada. Mazeret'ten başka birşey değil bu.

Buna gerçekten inanıyor musunuz ya.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

eğer her oyuncuyu kendi ligimizden alacaksak bu kadar yöneticiye scout ekibine ne gerek var çocuk bile yapardı serdar rodellaga transferini ! eskiden ilie filipescu ribery gibi adamları iyi kötü bulup parlatıyorduk şimdi artık böyle oyuncuları aramak bulmak gibi bir çabamız yok süper ligde kim sivrilmiş hemen alalım !! bazen Anadolu takımlarının ayakta kalması için bu tarz transferlerin zorunlu yapıldığını düşünüyorum tabi en çok almak zorunda olan en evlatkolikte kuşkusuz biziz :)

Günaydin arkadaslar.

Uzun zamandir forumda yazamamistim isimden dolayi. Artik rahatladim ve tekrar aranizdayim.

Galatasaray, gelecegimiz ve sportif projeler hakkinda (yok aslinda), söyleyecegim cok sey var aslinda.

Yavas yavas yazarim hepsini. Öncelikle herkese tekrardan merhabalar. Özlemisim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt