Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meli falan gelmez daha geçen gün instagram dan gelmem diye cevap yazdı o soruya.

Ayrıca gelmesin de zaten ne işimiz var gönderdiğimiz 33 yaşında adam ile.

Galatasaray tarihinde Metin Oktay ve biraz da Hakan Şükür hariç dönüp de başarılı olan futbolcu mu var.

Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı demiş atalarımız. Daha iyisini ve gencini bulamıyorum diyorlar ise bıraksın bulamayan.

Günaydin arkadaslar.

Uzun zamandir forumda yazamamistim isimden dolayi. Artik rahatladim ve tekrar aranizdayim.

Galatasaray, gelecegimiz ve sportif projeler hakkinda (yok aslinda), söyleyecegim cok sey var aslinda.

Yavas yavas yazarim hepsini. Öncelikle herkese tekrardan merhabalar. Özlemisim.

Günaydın hoş geldin renktaş:gsbayrak:

İlk almamız gereken forvetken yine sonra bırakıyoruz dembeleyi alsak olay bitmişti dursun beceremedi yine

Ben Galatasaray´in bir cok dönemine sahit oldum. Genelde basarilarla büyüdü bizim jenerasyonumuz, ama dibi de gördük.

Basarilarla büyüdügümüz icin, basarisizligi kabullenmek her daim cok zor olmustur bizim icin. Ancak gercekleri de gözardi edecek kadar kör olmadik.

Ben Galatasaray´in zor durumda olmasini anlarim. Paramiz yok dersin, anlarim. Uzun vadeli projemiz var, ilk dönem kendi imkanlarimizla yarisacagiz dersin, onu da anlarim.

Ama Uefa, FFP, ceza meza derken, Türk bir oyuncuya 4.5 Milyon Euro + 3 oyuncu verirsen, ben isyan bayragi acarim.

Sabri ile sözlesme uzatirsan, Hamit´i kadroda tutarsan, Umut´a para verirsen, diger kabiliyetsizlere para verirsen, ben isyan bayragi acarim.

Böyle bir kadro planlamasi, ekonomi planlamasi olamaz. Bunu kimseye anlatamazlar. Yönetimden nefret edilmesinin en büyük sebebi de budur.

Serdar Aziz kadroda bulunabilir, ancak onu almak icin 4.5 Milyon Euro ve 3 oyuncu veremezsin bu durumdayken. Böyle bir sacmalik olamaz.

Rodallega Türkiye sartlarinda iyi bir oyuncu olabilir, ama bu transfer de Galatasaray´in hicbir projesinin, düsüncesinin, gelecek planlamasinin olmadigini gösterir.

Teknik direktör meselesi ayri bir komedi. Yahu asil bu durumdayken sen bir proje hocasini basa getirmelisin. Ucuza takilir diye Riekerink ile devam etmek ne demek?

Bu mu proje? BU mu futbol akli? Bu mu gelecek planlamasi? Biz Dursun Özbek´ten cirkin oldugu icin nefret etmiyoruz. Bu sebeplerden dolayi nefret ediyoruz.

Cünkü bir capi, vizyonu, düsüncesi, becerisi yok. Besiktas da feda meda yapti, ancak o dönemde genc oyunculara yatirim yapti. Bu bir planlamadir. Bir projedir.

Maalesef bu tip adamlarla Galatasaray´in gelecek sezonu da, diger sezonlari da heba olacaktir. Bu kacinilmaz bir gercektir.

bu serdarin bonservisi neden aciklanmadi acaba? gizlimi tutuyorlar yoksa hirsizligin boyutu ortaya cikar diye?

Açıklayın ulan Serdar'ın maliyetini, yıllık ne kadar alacağını. Neyden korkuyorsun yönetim?

Basarili scouting ekipleri, borcu olan, ekonomik sikintilari olan takimlarda daha rahat calisma ve transfer yapma imkanina sahip olmali.

Sen Serdar Aziz´e 4.5 Milyon + 3 oyuncu vereceksen, 31 yasindaki Rodallega´yi transfer edeceksen, scouting ekibini kapat, onlara para da verme kardesim o zaman.

Böyle transfer yapmak icin scouting ekibine ihtiyac yok. Aklim almiyor bu tip hamleleri. Göz göre göre 6 Milyon Euro harcandi gitti.

Hakan Balta var, Semih var, Koray var, üstüne 4-5 Milyon Euro verip ayni capta bir Türk oyuncu daha aliyorsun ya. Üstelik yabanci siniri genislemisken.

4.5 Milyon Euro´ya 19-20 yasinda genc, gelecegi olan bir yabanci stoper almak cok mu zordu? Rodallega yerine genc bir forvet almak cok mu zordu?

Yahu getir dogru proje hocasini (en önemlisi bu), al 5-6 genc yabanci, gelecegin saglam takimini kuruyoruz, sabredin de, agzini acan serefsizdir ya.

Ama en önemlisi, hocaya güvenmeli bu taraftar.

valla bu serdar azize verilen paranın acısı carole gibi ilk 11e 2 tane yetenekli ve ucuz futbolcu bularak çıkar.başka türlü unutamayız verilecek parayı.

Son düzenleme:
kranevitter,lusamba ve selemaniyi alsınlar.serdar azizin bonservisi akılda kalmaz.özellikle lusamba ve selemani şahane olur : )portodan da kelvin ve quentero alınmalı telles karşılığında.yasin,olcan,tarık,hakan balta falan hepsine yol verilmeli.

Son düzenleme:
Turkiye dw futbol aklı diye bir şey olmadığını biliyoruz.

O yüzden normal bu 4.5 Milyon Euro lar.

Bir insan az biraz düşünse 4.5 Milyon Euro ile 18 19 yaşında gelecekte 20 Milyon Euro bedelle satabikecegi bir potansiyeli iyi arastirma yaparsa yakalayabikecegini bilir.

Scout ekibi 2 senedir onlarca oyuncu önerdi. Emre Mor, Kaputska ikilisi alisa 10 yıl hücum hattını kapaturdik Sinan Gümüş ile birlikte.

Bu yönetimin transfer yapmasi, Galatasaray´in gelecegini planlamasi, Galatasaray icin en büyük tehlikedir ve tehdittir.

Ben Serdar Aziz transferine inanamadim mesela. Sözlesmesi biter gelir, umrumda olmaz. Ama bu sartlarda ödenen bu paralar resmen skandal.

Ondan sonra "durumumuz ortada, UEFA bizi denetliyor, limitimiz var" diyecek, insanlari delirtecek.

Koca camia kimin ellerine kaldi ya. Yazik valla.

burada emre utkucan'a falan çok kızdılar ama adamların bi suçu yok abi.. baştakiler öküz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt