Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basarili scouting ekipleri, borcu olan, ekonomik sikintilari olan takimlarda daha rahat calisma ve transfer yapma imkanina sahip olmali.

Sen Serdar Aziz´e 4.5 Milyon + 3 oyuncu vereceksen, 31 yasindaki Rodallega´yi transfer edeceksen, scouting ekibini kapat, onlara para da verme kardesim o zaman.

Böyle transfer yapmak icin scouting ekibine ihtiyac yok. Aklim almiyor bu tip hamleleri. Göz göre göre 6 Milyon Euro harcandi gitti.

Hakan Balta var, Semih var, Koray var, üstüne 4-5 Milyon Euro verip ayni capta bir Türk oyuncu daha aliyorsun ya. Üstelik yabanci siniri genislemisken.

4.5 Milyon Euro´ya 19-20 yasinda genc, gelecegi olan bir yabanci stoper almak cok mu zordu? Rodallega yerine genc bir forvet almak cok mu zordu?

Yahu getir dogru proje hocasini (en önemlisi bu), al 5-6 genc yabanci, gelecegin saglam takimini kuruyoruz, sabredin de, agzini acan serefsizdir ya.

Ama en önemlisi, hocaya güvenmeli bu taraftar.
Onur Yılmaz 4 President !

muslera

linnes --- kaya --- aziz --- carole

bruma --- kranevitter --- dzemaili --- telles

sneijder

podolski

#kabool​

burada emre utkucan'a falan çok kızdılar ama adamların bi suçu yok abi.. baştakiler öküz..

Ben de cok kizdim, hatta neler dedim neler. Ama artik anladim ki, istersen Porto'nun scoutlarini getir kulübe yöneticilerin zihniyeti degismedigi sürece hic bir anlam tasimaz.

İstediği kadar transfer yapsın iyi kadro kursun bu yönetimle o başarı gelmeyecek oyunculara taraftarlara bile yalan söyleyen personel maaşını cebinden ödeyen topçulara sizin primden keselim biz direk onlara veririz diyip yine vermeyen pisuvarda taraftarla zlatan konuşan adam var. Şampiyonluk için bi sinerji birliktelik oluşması gibi bi çok etken var ve bu yönetimle maalesef olmayacak

Transfer yok mu beyler? Transfersiz yasayamam.
0
İstediği kadar transfer yapsın iyi kadro kursun bu yönetimle o başarı gelmeyecek oyunculara taraftarlara bile yalan söyleyen personel maaşını cebinden ödeyen topçulara sizin primden keselim biz direk onlara veririz diyip yine vermeyen pisuvarda taraftarla zlatan konuşan adam var. Şampiyonluk için bi sinerji birliktelik oluşması gibi bi çok etken var ve bu yönetimle maalesef olmayacak

Отправлено с моего SM-A500H через Tapatalk

Transfer yok

Aysal kasayı boşaltmış Serdar Aziz'i alabildik sadece

Son düzenleme:
Yük evet ama muslera elit kaleci ve yaşıda henüz genç sayılır kaleci için. En az 5-6 senesi var onun.
Daha ucuz, genç ve iyi kaleci bulamayız biz. İyi kalecilerin fiyatı çok yüksek almak istersen.
Neyse bu projeyi yapacak be kulüp yapısı var nede taraftarın zihniyeti. Yaşlı isimli yıldızlara kamyon dolu paraları ödeyip kendimizi dev aynasında görmeye devam. Az kaldı iflas olacağız full sizin desteklediğiniz müthiş zihniyet sayesinde.

Aslolan Galatasaray !!!

Kendinle sürekli çelişip duruyorsun birde bu zihniyet diyorsun. Komik yemin ederim komik hayır yediğin gol ortada verdiğin örnekler ortada bu zihniyet iyiki hgi döneminde yok diyorum dönüp ne alaka var diyorsun. Sneijder gitsin ama çok para diyorsun aynı parayı alan kaleci yük değil mi diyorum ama o iyi aynısını bulamayız diyorsun. Sneijderin yakın özelliklerini bulup allabilecek sanki tuttuğun kulüp.

Dönüp bi nasıl saçmaladığınızın farkına varın bi. Adam 20 milyon otel parasını yok etti diyorum sattığın adamlarla senede kulüpten kaybolan paranın belkide yarısını karşılayamayacaksın ama sneijder gitsin çok para alıyor kalmasını istiyorsunuz başarısızlık isstiyorsunuz oluyor.

Bakış açısını değiştirin bir kere muslera,sneijder,podolski,bruma,linnes,carole yabancıları ile çekirdeğini oluşturabileceğin max 40 milyon euro gideri olabilecek kadro planlamasını daha önce çok açıkladık burada. Sen sneijder gitsin yaşlı diyorsun ama olcan ve sabri denen iki yaratık senede 10 maç oynayacak diye aynı parayı gömüyorsun.

Kafanızı değerli oyunculardan kurulu bit yapıyla kadro planlamasıyla doldurun

Atletico Griezmann ile 2021 yilina kadar sözlesme yenilemis.

Birlo gitmek istemiyorum demiş yahu. İmzalar atılmadı mı ne saçma işler yapıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt