Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim'in milli takim ile kontrati 5+2 senelik degilmiydi?

Bu kontrattan nasil cikacak bu adam. Tüpcü göndermez bence, tüpcüyü gectim Tayyip de pek istemez bunu.

Melo, Amrabat ve elbette hocam geri dönsün şampiyonluğumuzu ilan edelim.

gel-me u-lan

clap clap clapclapclap

GEL ME U LAN

:005: :005: :005::005::005:

Osmanlıspor Umut Bulut'u transfer etmek için harekete geçti. (Fanatik)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkentçi nin twitinden sonra bana göre gelme ihtimali zaten yüksekti şimdi birde bu açıklamadan sonra sanırım harbi harbi geliyor.

Daniel Fonseca: "Muslera'nın şu an River Plate'e transfer olması imkansız gibi bir şey."

2 seneye kalmaz iflas ederiz yabancı biri satın alır bizi hiç değilse vizyonlu ve profesyonel yönetiliriz

Muslera'nın menajeri Fonseca: "Galatasaray, Muslera'yı satmak istemiyor. Bu konuda bize gelen bir şey yok." (Sporx)

Muslera'nın menajeri Fonseca: "Muslera'nın Türkiye'den ayrılmak istediğini sanmıyorum. Şu anda GS'de çok mutlu. Bayrak adam, takımın idolü."

Fatih Terim gelmesinnnnn. . Bıktık yavvvv. Bugüne kadar 3 kere geldi, gitti. Yeter yavvv. Nefret.....nefret..

Terim'in milli takim ile kontrati 5+2 senelik degilmiydi?

Bu kontrattan nasil cikacak bu adam. Tüpcü göndermez bence, tüpcüyü gectim Tayyip de pek istemez bunu.

Hocalarin istifa etme hakki var. Geri kalan parasini alamaz, hepsi bu. 7 sene oraya bagli sayilmaz yani.

Bence 2 taraf icin de hayirli olur. Terim gelir, Galatasaray´in bu sancili sürecte en azindan sampiyon olmasini saglar, ki sampiyon yapar, bunu hepimiz biliyoruz :)

Aykut Kocaman´in da milli takima gitmeyi hakettigini düsünüyorum. Fenerbahce kariyerinden itibaren cok basarili yillar gecirdi.

Türkiye´nin alisik oldugu tarzin disinda, daha avrupai düsüncelere sahip bir hoca Aykut Kocaman. O da milli takima farkli bir hava getirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt