- 3 Temmuz 2012
- 141.500
- 89.482
- 5.478
İMPARATOR FATiH TERİM
im-para-tor :ciftetelli:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İMPARATOR FATiH TERİM
Carole ne alaka ?
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Basarili scouting ekipleri, borcu olan, ekonomik sikintilari olan takimlarda daha rahat calisma ve transfer yapma imkanina sahip olmali.
Sen Serdar Aziz´e 4.5 Milyon + 3 oyuncu vereceksen, 31 yasindaki Rodallega´yi transfer edeceksen, scouting ekibini kapat, onlara para da verme kardesim o zaman.
Böyle transfer yapmak icin scouting ekibine ihtiyac yok. Aklim almiyor bu tip hamleleri. Göz göre göre 6 Milyon Euro harcandi gitti.
Hakan Balta var, Semih var, Koray var, üstüne 4-5 Milyon Euro verip ayni capta bir Türk oyuncu daha aliyorsun ya. Üstelik yabanci siniri genislemisken.
4.5 Milyon Euro´ya 19-20 yasinda genc, gelecegi olan bir yabanci stoper almak cok mu zordu? Rodallega yerine genc bir forvet almak cok mu zordu?
Yahu getir dogru proje hocasini (en önemlisi bu), al 5-6 genc yabanci, gelecegin saglam takimini kuruyoruz, sabredin de, agzini acan serefsizdir ya.
Ama en önemlisi, hocaya güvenmeli bu taraftar.
Benim gözler mi dumanlı görüyo senin gözler mi carole ile alakali hiç bişe yokki haberdeben de anlamadim iste
ama caroleu honore etmesi hos bir davranis
ben de anlamadim iste
ama caroleu honore etmesi hos bir davranis
no no no sanmıyorum rodellega gelecek niyeyse ama genç golcü düşünen yoookAmrabat ve Niasse'yi camiamıza kazandırırsak 40 yılın başı doğru bir iş yapmış oluruz.
Twitçiler müsaade ederse tabii.
Amrabat ve Niasse'yi camiamıza kazandırırsak 40 yılın başı doğru bir iş yapmış oluruz.
Twitçiler müsaade ederse tabii.
FT gelirse Rodalleganin yanina bir forvet daha aldirir. Adim gibi biliyorum. Siz bakmayin Serdar transferine. FT dursuna Serdari sart koydu ondan Aldi Dursun yoksa onu da alacagi yoktu. FT gelmesi Transfer konusunda isimize yaradi
Terim gelmiştir.
Maddi durumunun iyi değil ve "teknik heyetin isteği ile" Serdar için +4 Mil. verecen HA ?!
Terim in gelmesi için Dursun o parayı ödedi. Başka açıklaması olamaz.
Riekering Serdarı istedi ise ..zaten Takımın başında fln kalmasın.