Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GSCimbom ‏@GSCForum 5.yıldızın temellerini atmak için #CimbomaDönFatihTerim

tarafımı belli etmek için böyle bir açıklama bekliyordum. Murhan Başbuğ saldırın yiğitlerim işaretini verdiyse siperlerimizden çıkıp artık savşma vaktidir.

çok kayıp olacak ama galatasaray için hayırlısı olacak.
gazamız mübarek ola

En azindan ceza artmamis bu da birseydir.

GSCimbom hesabini takip etmeme zamani gelmistir

İmparator kesinlikle dönsün çünki selçuk sneijder takımın ağası gibi davranıyor bak bakalım bunları Terim varken yaabilecekler mi
Kusura bakmayın artık ikiside ölü takıma yararından çok zararları dokunuyor sneijder ve selçuk'un aynı anda bu takımda olmaması lazım bence ikiside gitsin en azında iyi bir transfer bütçesi açılır benim için ikiside bu hhareketlerinden sonra bitti her maç hat-trick yapsalar fayda etmez
galatasaray-selcuk-a-inan-iyor-5884150_300.jpg

sneijder_8385.jpg

moderasyonun rengi belli olduğuna göre artık tarafımızı seçme vakti gelmiştir

Oyle şeyler yaşattın ki... - Fatih Terim - YouTube

Foruma çok uzun yıllardır üyeyim. Yazma konusunda çok fazla aktif olmasam da çok yakından takip ediyorum. Fatih Terim' in gelmesini istemeyebilirsiniz bu çok normal ama hakarete varan ve hatta hakaret boyutunu aşan kelimelerle bunu nasıl yazıyorsunuz anlamıyorum. Ayrıca forumda buna nasıl müsaade ediliyor onu da bilmiyorum.

Arkadaşlarımızın hepsi sistemi yok, ego problemi tavan, sadece kendi oyuncusunu oynatır, federasyonla çalışıyor gibi kimi ifadelerle istemiyorlar. Sistem getirecek denilen yabancı teknik direktörleri de izledik sistemi bırakın takımı bir arada oynatamadılar. Rijkaard'ın elindeki kadro, Mancini'nin elindeki kadro. Mancini' yi de beğeniyordum ama bir Chelsea maçı oynadık deplasmanda kaleciyi bile göremedik. Fatih Terim' in özgüven sahibi egosu yüksek biri olduğunu herkes biliyor. Ama bir ülkenin spor tarihi başarısının en az %70' inde doğrudan payı olan bir adamda bunu çok anormal görmemek lazım. Ibrahimovic ya da Mourinho kendileri hakkında söylenenlere ne cevaplar veriyorlar görüyoruz. Son olarak takıntıları var kendi oyuncusunu oynatır deniyor. En saçma olanı bu olsa gerek çünkü bütün antrenörlerin beğendikleri ve tuttukları oyuncular vardır. Benim de eleştirdiğim ve kırıldığım nokta ise Fatih Terim' in Yıldırım Demirören altında çalışması. Bence büyük hataydı ama onda da başka işler olduğu belli zaten.

Ben Fatih Terim'in gelmesini isterim. İstemeyen arkadaşları da anlayışla karşılar ve saygı da duyarım. Fakat Galatasaray' ın efsanelerinden birine hakaret eden adam da saygı beklemesin ve forum yönetimi de buna dikkat etmeli. Yukarıda ki videoyu izleyenler hatırlar. Hoca son geldiğinde takım derbi kaybetmedi neredeyse ve öyle baskılı oynadığımız maçlar vardı ki insan özlüyor.

İnşallah Galatasaray için hayırlısı olur.

İmparator kesinlikle dönsün çünki selçuk sneijder takımın ağası gibi davranıyor bak bakalım bunları Terim varken yaabilecekler mi
Kusura bakmayın artık ikiside ölü takıma yararından çok zararları dokunuyor sneijder ve selçuk'un aynı anda bu takımda olmaması lazım bence ikiside gitsin en azında iyi bir transfer bütçesi açılır benim için ikiside bu hhareketlerinden sonra bitti her maç hat-trick yapsalar fayda etmez
galatasaray-selcuk-a-inan-iyor-5884150_300.jpg

sneijder_8385.jpg

once milli takimi adam etsin
at kosturmuslar orda

CAS'dan ciddi ciddi iyi bir haber bekleyen oldumu aranizda? Dursun gitti oraya beyler DURSUNNNN!

Fatih Terim disinda hoca adayi var mi gundemde?

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt