Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ClpZWA9WkAAId9s.jpg

bizim cöplerin sözlesmeleri 2 sene daha gidiyor herhalde

Galatasaray, bu sezon sözleşmesi sona eren Hamit Altıntop ile yeniden anlaşma sağladı.
Geçtiğimiz sezon sakatlığı sebebiyle sarı-kırmızılı takımda forma giyemeyen ancak aldığı garanti ücret sebebiyle büyük tepki çeken Hamit Altıntop ile bir görüşme yapan sarı-kırmızılı yönetim, "Oynadıkça kazan" maddesinin pazarlık masasına koydu.
Hamit Altıntop'un geçtiğimiz sezon kazandığı 2.7 milyon euroluk garanti ücreti ortadan kaldıran ve 300 bin euro garanti, 20 bin euro da maç başı ücret karşılığında prensip anlaşmasına varan sarı-kırmızılı yönetim, son pürüz olarak imza parasını da ortadan kaldırmaya çalışıyor.
İmza parası konusunda da Hamit ile anlaşması durumunda resmi imzaların 1 Temmuz'da atılacağı ve Hamit'in 1+1 yıllık sözleşmeye imza atacağı belirtildi.
​

Küfür etmeyeceğim ama bununla anlaşan değil garanti ücret vermek maç başı bile anlaşan haindir...
daha birde imza parası diyorlar gelde sövme komsiylnculara

Yazıklar olsun..

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mehmet topuz hala onlarda mıydı yav

famara diedhiou angersa
mousset bournemoutha

gidiyor...

sahin-1_bvbnachrichtenbild_regular.jpg

cid203859_AmrabatVI03_1180_580x310.jpg

Nuri ve Nureddin takımımızın en önemli 2 transferi olur eğer camiamıza kazandırabilirsek.

Son düzenleme:
Hamit ile anlasmayi gectim, birde ustune imza parasi verilecek deniyor eger dogruysa o sozlesmeyi yapanin Abv. Yetti ama.

hull city bi ara gündemimizde olan el mohammadynin sözleşmesini 3 yıl uzatmış

ilk hazırlık maçımız 26 temmuz 'da danimarkanın aarhus takımı ile...

Nuri Şahin: "Medyaya göre bir gün Galatasaray'da, bir gün Fiorentina'dayım ama Dortmund'da kalacağım." (Sport360)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt