Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi lan oradan Sneijdersporcu seni

Bakalım gittiğinde ne yapacaksınız çok merak ediyorum :D
Kuşları dışarı alalim

Edit mesajı sanırım aydın yazmış onu da dışarı alalim pls

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Son düzenleme:
Hamit'e bi kuruş daha verirlerse ana avrat düz giderim. Yazın kenara.

FM databaseini kullan daha iyi.

sonra taktik deha işte 19 yaşında fizik gücü henüz gelişmemiş adama yılların kaşarı oyuncuların yaptığı görevi yükledi sakatlanmasına vesile oldu
Mancini size ne yaptı bu kadar merak ediyorum sneijderden en çok verim alan son 3 yıldaki en iyi cl iç saha maçımızı oynatan adamdı bu adamdı haksızlık ediyorsunuz

Brumanın şuan ki hali de gelecek vaad etmekte çöp bir oyuncudan bahsedemeyiz bu bir

2.bruma pogbayla aynı turnuvada parladı ikiside o jenerasyonun en çok beklenti olan isimleriydi biri juvede gelişti diğeri bizde körerdi sebepleri mağlum..

Terim dönemi bruma hakkında forumda yazılanları okumanı öneriyorum buda 3.

O dediğin özellik 25-27 yaşlarına kadar gelişebilir ama x oyuncu hiçbir zaman brumanın sahip olduğu yeteneklere en önemlisi sprint özelliğine sahip olamaz bu çok önemli bir öxellik brumanın en büyük ihtiyacı GÜVEN şuan..
Öz güveni eksik en önemli olan da bu zaten

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma'nın sakatlığı etkilemiştir muhakkak ama bi topçu gençken ne kadar parlak gözükürse gözüksün, iş kendinde biter. Tello, Bojan, Deulofeu gibi herifler de güya Barça 11'i için yarışan adamlar olacaktı...

Ohh maşallah!
Serdar Aziz'e verilen 4,5 milyon yetmedi birde Rızık Reis'e 300 bin garanti para vereceklermiş. O yetmediği gibi üstüne birde imza parası vereceklermiş.
Vereninde, vermeyi düşüneninde ne aklı vardır nede Galatasarayı düşündüğü vardır.
Yazıklar olsun...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ilk defa terimin gelmesini istemiyorum,hatta Milli talimla beraber bizi calistirmays kslkarsa takimi tutmayi birakirim

BJK'li arkadaşlar bile gerçeği gördü bizim yönetim göremedi Hamit konusunda.

‏@metinsipahioglu
Galatasaray Fatih Terim'i acikladiktan sonra, milli takim database inden faydalanip EMRE MOR GIBI 2-3 ADAM ALIRSA GORUN OLACAKLARI..

LOL

Bunu en iyi veren hocayı bu yüzden istiyoruz zaten ;)
Ins patlama yapar diyelim :) terim varken fena değil di terimden sonra düşüşe geçti özellikle sakatliktan sonra sociedad maçlarını sırf brumadan dolayi izledim aynı kafada hala çalım atmaya adamın üzerine gitmeye korkuyo bir daha sakatlanabilirim diye tedirgin olabilir yoksa kendine öz güveni olsa bire bir de gecemiyecegi adam yok bruma topla giderken eli ayağına dolaşıyo tedirgin oluyo ya valla taa ben fıttırıyom :)

Levin öztunalı milli takım tercihini yaptımı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt